Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża pomimo regularnych miesiączek

Polecane posty

Gość gość

Mam dwuletnią córkę, na razie nie palnuję kolejnego dziecka. Miesiączkuję regularnie, ale od klku dni czuję dziwne ruchy w dole brzucha - identyczne jak przy poprzedniej ciąży. Odczuwam je tylko na dole w okolicach jajników/macicy. Przez głowę przeszła mi myśl o ciąży... czy to możliwe?

Gość gość
a co do rzeczy maja regularne miesiaczki ?, jak byl sex bez zabezpieczenia to moze byc ciaza

Gość gość
to może byc po prostu wzmozona praca jelit. Ruchy dziecka najwcześniej w 15-16tc bys czuła, poza tym żadnych objawów? Waga, biust? To niby możliwe, ale mało prawdopodobne. Zrób test.

Gość gość
Robaczkowe ruchy jelit- kiedys przez te odczucia mało nie zbzikowałam zrobiłam test- negatywny ,naczytałam sie głupot na necie to test z krwi robiłam,haha

Gość gość
nie rozumiem jak matka 2 letniego dziecka sugeruje sie opiniami z neta zamiast kupic test.rozmumiem jakbyc miala 15 lat i pocalowal cie kolega a ty bys sie bala ze to juz ciaza

Gość gość
Autorko też podejrzewam u siebie ciąże mimo @, choć przedostania spóxniła się 3 dni była obfita ale zupełnie nic mnie nie bolało, u mnie dochodzi jeszcze powiększenie biustu , ale zyłek nie ma jak pierwszej ciąży, i tez mam takie dziwne ruchy jelit, może świruje ale w pon robię test