Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaparcia,

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca nie mam apetytu, wcześniej miałam biegunki a teraz zaparcia, nudności zniknęły ale miewam bóle głowy wieczorem. O czym może to świadczyć? Dodam,iż ciążę można wykluczyć, ponieważ miesiączka jest, trochę skapsza,ale w tym miesiącu już bardziej obfita, ze skrzepami, temperatura spadła,test 3 tygodnie po stosunku negatywny,a 6 tygodniu po stosunku ginekolog przy zwykłym badaniu nic nie wspomniał o ciąży. Czy możliwe że przyczyną jest stres?

Gość gość
Teoretycznie możliwe że to przez stres. Ale może też jakaś choroba. Może się źle odżywiasz. Kto to wie...? Idź zrób podstawowe badania krwi i moczu. Zrób usg jamy brzusznej.

Gość gość
Zrób 50 przysiadów, i wypij 100 ml wódki.

Gość gość
Pewnie że to może być stres, sporo się o tym mówi ostatnio, tak się objawia a może prowadzić do poważniejszych schorzeń jak hemoroidy czy wrzody żołądka. Jeżeli nie może ograniczyć stresu, to przynajmniej zacznij zdrowo jeść, jak nie masz apetytu jedz przynajmniej treściwie, na zaparcia kup sobie dicopeg, zapisz się też na siłownie, albo zacznij chodzić na basen, powinnaś regularnie ćwiczyć to pomaga i na stres i zaparcia.

Gość gość
Tak to całkiem możliwe, że to ze stresu. Miałam tak kilka razy, koleżanka z grupy powiedziała mi o jej sposobie, czopki eva qu. Stosowałam dwa razy i jestem zadowolona , mogę polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
Zaparcia powinno się leczyć przede wszystkim zdrową dietą, a kto sobie pofolgować w święta ten ma problem, u mnie dicopeg 10g załatwił sprawę i jestem gotowa na następne szaleństwo, sylwestrowe tym razem ;)