Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być gejem...

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, wiem dobrze, że jestem gejem, po prostu podejrzewam, że taki się urodziłem.Naprawdę dałbym wiele, by być normalnym ...po prostu mam tak, że jak widzę nagą kobietę to nic nie czuje,a jak faceta to wiecie już dobrze.Możecie uważać to za chore,że jestem poje*any ,ja sam tak uważam, to jest chore po prostu.Zawsze marzyłem by mieć rodzinę,dom,dzieci ,żonę ,by się zestarzeć i mieć wnuki,a niestety nie mogę,bo jak mam kochać się z żoną,która mnie w ogóle nie podnieca seksualnie,nawet jak psychicznie ją kocham? Nie wiem co mam robić, nie powiem o tym rodzinie, przyjaciołom też nie, bo mimo,że pewnie to zaakceptują to po tym będą zapewne mnie już inaczej postrzegać, a tego nie chcę. Nawet nie wiecie jakie to jest ciężkie, patrzeć na przyjaciół mających swoje połówki i uświadamiając sobie wtedy,że ty tak nie będziesz mieć bo jesteś jeb*nym pedałem . Co mam robić?

Gość gość
obciagaj wacki

Gość gość
a kto tobie powiedział że nim jesteś , a to czemu w to kłamstwo uwierzyłeś ? To , że nagość nie poraża cie to właśnie znaczy że jesteś normalny . Jak będziesz dalej wierzył w to co ci mówią inni ludzie to marnie skończysz .

Gość gość
Ale jacy inni ludzie?Nikt nie wie,że taki jestem, nikomu nigdy o tym nie powiedziałem.Po prostu sobie zacząłem to uświadamiać w okresie dojrzewania ,że bardziej podnieca mnie widok mężczyzny niż kobiety ,nikt mi niczego mówić nie musiał. W skrócie wolałbym po prostu uprawiać seks z mężczyzną niż z kobietą ,a jednocześnie nienawidzę tego uczucia :/ Chciałbym być normalny.

Gość gość
Jak wyglądasz?