Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak1991

Czy mogę prosić o radę?

Polecane posty

Gość chłopak1991

Witam serdecznie. To co napiszę będzie dla Was głupie, ale niestety... nie wiem jak to określić... nie znam się na modzie :( Może nie tyle nie znam ale po prostu nie potrafię powiedzieć czy w takim zestawie ubrań wyglądam dobrze czy też nie :/ Jestem młodą osobą i do tej pory ubierał się raczej byle jak bo przez swoją wadę już mi było jedno w czym się pokaże bo i tak nie miałem żadnego gustu. Mam problem obecnie z doborem paska do spodni. Kupiłem niedawno brązowe buty, a z tego co wiem to pasek dobiera się pod buty. Na ogół chodzę w jakichś granatowych/niebieskich jeansach i do tego jakaś koszula. Znalazłem dość fajny pasek na allegro, który mi się nawet podoba. Ale co z tego, że podoba mi się sam pasek jak nie wiem czy on pasuje do takiego ubioru? Pasek jest parciany i dwukolorowy niebiesko-brązowy. Oto jak wygląda: http://imge.pl/p/107620/n/1076206993876.jpg Można wybrać 1 z 9 zapinek (3 rodzaje loga: małe, średni, duże, oraz 3 kolory: szara, czarna i chyba biała). Powiedzcie mi proszę, czy taki pasek pasowałby do jeansów, brązowych butów i jakiejś koszuli? Czy wyglądałbym jak kretyn? Jestem żałosny, że nie potrafię sam tego określić :(

Gość gość
na babskim forum? zapomnij :P

Gość gość
pasuje idealnie. masz super gust.

Gość chłopak1991
gość dziś : A co to ma do tego? :D To chyba nawet lepiej, gdy kobiety się wypowiedzą w kwestii "wyglądu" faceta ;P xx gość dziś : Myślisz? :) Z tym moim gustem to trochę przesadziłaś, ale załóżmy, że masz racje ;P

Gość gość
odpowiedz dostales, to o co ci chodzi?

Gość chłopak1991
O nic. A Tobie?

Gość gość
Pasek jest super

Gość gość
pokaz fiuta to ocenimy :-P

Gość chłopak1991
gość dziś : Miło to wiedzieć ;) xxx Mam jeszcze tylko jeden dylemat, pasek ten dostępny jest w 9 wersjach - tak jak pisałem można wybrać jedną z pośród 9 klamer. Zastanawiam się tylko jaką wybrać czy czarną czy tak jak na tym zdjęciu taką szarą/metaliczną, no i jaki nadruk, bo są też trzy? Poniżej zdjęcia tego paska w 6 wersjach, która jest lepsza? ;) http://pl.tinypic.com/r/3451qbq/9