Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra przyszla na mój slub i wesele w spodniach...masakra..

Polecane posty

Gość gość
Byla? Byla. Zalozyla eleganckie spodnie? Tak. Nie przyszla w jeansach. Czy sukienka to jakis wymog? Zyjmy i dajmy zyc. Ja bylam na weselu gdzie mloda miala garnitur. I co? Moze niech kazdy bardziej patrzy na siebie i wszystkim bedzie milej :-)

Gość gość
ło matko stosownie ubrać i zachować? czyli te stare raszple które na weselu obrabiają wszystkim tyłki w rodzinie i wśród znajomych zachowują się stosownie? sram na te wasze wesela rzadkim kałem, wszystkie są jednakowo nudne, jednakowo nieciekawe, z jednakowym paskudnym żarciem, z takimi samymi prostackimi gośćmi i na dodatek tak samo ubranymi w taki chiński mundurek tylko bardziej od święta, kobiety mają takie same fryzury, takie same makijaże i za cholere nie moge zrozumieć jak na takim odpuście można się dobrze bawić? jeszcze ten mjuzik zapodawany przez jakiegoś palanta, to już na pogrzebach jest ciekawiej

Gość gość
może ma kompleksy na punkcie swoich nóg i co wtedy? ale za to ma np. dobry tyłek, więc w spodniach wygląda lepiej niż w długiej spódnicy, powodów mogło być sporo, najlepiej sama ją zapytaj

Gość gość
A ty autorko chyba tez sie kiepsko bawilas skoro cale wesele mialas czas sledzic poczynania swojej siostry.Ja na swoim weselu bylam zajeta mezem i ogolnie zabawa a nie sledzeniem kto i jak byl ubrany.Tez bylam ostatnio na weselu i matka pana mlodego byla w spodniach.Nikt jakos d**y jej nie obrobil.

Gość gość
Nikt tu d...nie obrabia, tylko stwierdza fakt. I merytorycznie proszę, bo od razu widać, kto ma problem ..z glową.

Gość gość
masakra