Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dłużej nie dam rady

mam 32 lata i mieszkam z tesciami na 48mkw, pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Kobieto Twoja mama jest Amerykana, oboje z synem macie obywatelstwo i Ty mieszkajac przez gapiostwo meza z tesciowa pytasz sie czy jechac do stanow???!!!! Nie ma sie nad czyma zastanawiac, Ty wygralas los ma loterii!! Jakbym miala mozliwosc legalnie tam wyjechac to bym z buta poleciala na lotnisko tak jakbym stala! Po co Ci taki maz p**deusz?? Bo go mamunia nie pusci do Ciebie? Wolisz sie uzerac ze stara wiedzma i takim mezem?

Gość dłużej nie dam rady
kocham go... cały nasz związek jak teraz na to patrzę to było nianczenie go moje ustępstwa. jeśli on mnie kocha to przyleci do nas, a jeśli nie... cóż szkoda marnować życie z kimś kto mnie nie kocha. mój tato nie był zachwycony wizja wyjazdu. ale widział ze mama nie jedt tu szczęśliwa i dla niej wszystko rzucił. to jest miłość. A nie tylko jedna strona ustępuje a druga nic z siebie nie daje.

Gość gość
I tak jestes cierpliwa, moglabys bys wredna c**a i codziennie mezowi ryc glowe, ze to przez niego nic nie macie i musisz sie uzerac z tesciowa, mysle, ze dosc i czss pomyslec o sobie i dziecku, a mezusia p**dusia zostawic z j******a matka

Gość gość
Pożar i 2 ciała pracowników ochrony???? Nie wierze. Na pewno kolejna bajka. Mam sama podłączoną ochronę. I jak cos się dzieje to nie mają prawa wejść do domu bez policji i bez powiadamiania nas. Agencja ochrony nie bierze kluczy od domu.

Gość gość
Jak nas nie ma dłużej to klucze zostawiamy upoważnionej osobie w razie wypadku. Do ochrony zgłaszam że klucze maja np rodzice. Dlatego twój temat to jedna wielka bujda. Niedawno nas nie było a alarm właczyl się w nocy. Gdyby stwierdzili ślady włamania to mieli dzwonić po policje sami a nie wchodzić do domu.

Gość gość
I tak sobie beztrosko bez ubezpieczenia - no bo skad? polecialas do Stanow w 6 miesiacu ciazy zeby tam rodzic? I kto ci ta ciaze do konca prowadzil? Takie bajki to my innym a nie inni nam...

Gość gość
Dla mnie jest prostsza matematyka/całki,mam w jednym palcu niż to twoje wypracowanie.Za dużo niejasności,wiele pytań by ta twoja opowieść była wiarygodną. Rozumiem że mieszkanie z kimś uciążliwym nie jest fajne ale pomyśl czy chciałabyś mając taki metraż przyjąć oboje teściów pod swój dach? raczej wątpię i w tą twoją opowieść również. Tutaj na kafeterii bywają czasem ludzie którzy potrafią myśleć i nasuwa im się stek pytań na które nie znajdziesz daję głowę odpowiedzi.

Gość gość
To zes dziewcze wymyslila baje na dobranoc ktora sie kupy nie trzyma zanim napiszesz ciagle dalszy popracuj nad niedociaglosciami Hamerykanko buahaha