Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może wymiotować przez całą ciąże

Polecane posty

Gość gość

Tak się pytam dziewczyny czy babka może mieć mdłości i wymiotować przez całe 9 miesięcy ciąży? Czy to jest możliwe ?

Gość gość
Tak. Ja tak mialam. Najgorsze 3-4 pierwsze miesiące. Pozniej wymioty i mdlosci rzadziej ale meczyly mnie do konca. Nawet w trakcie porodu wymiotowalam.

Gość gość
Ja też wymiotowałam całą ciążę, zanim jeszcze ciążę potwierdził lekarz już miałam nudności i wymioty i jeszcze w dniu porodu wymiotowałam...

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Czyli jest to możliwe. Pytałam bo miałam wrażenie, że moja pracownica mnie zwodzi. Od 4tc jest na zwolnieniu lekarskim i mówi, że będzie na nim już do końca ciąży, a powodem jest to że cały czas będzie wymiotować, wie o tym bo to jej drugie dziecko.

Gość gość
W pierwszej ciąży nie wymiotowalam ani razu, teraz jestem w 19 i rzygam codziennie. Jest to mozliwe, ale każda ciąża jest inna. To, że wymiotowala w pierwszej nie znaczy, że teraz tez musi.

Gość gość
W 19 tygodniu, a nie 19stej ciazy

Gość gość
no to różnie może być - ja jestem teraz w trzeciej ciąży i na ten moment wygląda tak samo jak poprzednie 2. Poprzednie 2 były identyczne względem siebie w objawach (mdłości, wymioty, nawet czas porodu względem wyznaczonego terminu) mimo, że płci dzieci były różne. Także może ta kobieta wymiotowała w pierwszej ciąży całą i teraz jest w którymś tam jej momencie i sytuacja jest taka sama.

Gość gość
jestem w ósmym miesiącu i wymiotuję-to jakiś koszmar,wszyscy obiecywali mi,że to minie a tu nic,żołądek mam w strzępach.Też jestem na chorobowym bo oprócz tego czuję się koszmarnie,nie mogę już słuchać opowieści kobiet jak im było w ciąży super.Oddałabym wszystko żeby czuć się normalnie i móc chodzić do pracy jak inne kobiety.

Dziewczyny, a próbowałyście może kropelek Imbifen? Są to kropelki przeciwwymiotne dla kobiet w ciąży, na bazie z imbiru z samych zdrowych składników! Tu link : http://www.imbifem.pl/, sama ciekawa jestem tego produktu. Ponoć działa szybko, a pomaga również na zgagę, także na plusik bo tak jakby 2w1 :) I można sobie dodawać kropelki do butelki wody i mieć przy sobie, popijać by zapobiegać

Gość gość
Jak chce to może wymiotować, nikt jej nie zabroni :P