Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO PIEKNE KOBIETY BYWAJĄ CZĘSTO SAMOTNE?

Polecane posty

Gość gość
14:06 i takich kobiet nam trzeba, ona czuję się kobieco a mężczyzna męsko.

Gość gość
piekna kobieta jest zepsuta czesto

Gość gość
bo nie spotykaja odpowiedniego faceta

Gość gość
ja sie zawiodlam na facetach

Gość gość
gość dziś . Ta od 14:06 to facet podszywający sie pod kobietę. najwidoczniej faceto potrzeba facetów podszywających się za kobietę. ha ha ha ha ha ha No super. Porąbani są ci faceci. Boze a jeśli wszyscy faceci w Polsce są porąbani , to ..... co teraz będzie? Koniec , powymieramy i trzeba się z tym juz pogodzić. Trudno.

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja tam bym się nie obraziła gdyby mój partner mi coś czasem ugotował. To seksowne. Opiekuńcze. A wojen lepiej żeby nie było, choćby mieli zostać sami hipsterzy do wyboru ;)

Gość Taodtrzeciejrandki
Odnośnie urodziwych kobiet panują przekonania że: - mają nie wiadomo jak wielki wybór i skoro nikogo nie mają tzn że mają wymagania z kosmosu i wybrzydzają jak milioner w 5-gwiazdkowym hotelu; - mają nie wiadomo jak bujne życie seksualne i towarzyskie; -wywyższają się i mają księżniczkowate charaktery; - nie rozwinęły w ciągu życia jakiejś duchowości, są puste. To wszystko może pasować, ale bardziej do tych zrobionych, wylaszczonych, gdzie poszły tysiące w ten wygląd, gdzie jest ambicja żeby być naj. Tylko że niektórzy po prostu dostali urodę w prezencie od natury... a w życiu mają pasje niezwiązane z wyglądem. Ale cóż... Stereotypy nie znoszą wyjątków ;)

Gość gość
trudno jest spotkac dobrego faceta

Gość gość
"bo nie spotykaja odpowiedniego faceta" Dokładnie :O

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś prosze cie o jedno chociaz tego watku nie zasmiecaj swoimi "madrosciami"

Gość gość
piekne kobiety nigdy nie sa samotne, to buja na resorach, jak jest samotna to ma odchyly, nie znam ani 1 pieknej normalnej samotnej, znam za to kilka pieknych nienormalnych samotnych

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Kobiety takie jak w temacie nigdy nie sa samotne. Zawsze maja adoratorow, wychodza z domu i sa podrywane oraz zapraszane na randki, bez problemu ktos zaproponuje im seks itd. Przez wygorowane wymagania odrzucaja kazdego.

Gość gość
Macie jakieś wypaczone pojęcie o rzeczywistości. Ludzie w miastach nie podrywają się na każdym rogu.

Gość gość
Muszą być tak brzydkie wewnętrznie, że uroda zewnętrzna nie pomaga.

Gość gość
No wlasnie cialo jest fajne ale trzeba byc normalna

Gość gość
kobieta taka potrzebuje silnego samca jak ja a wokol sami kujoni i zbyt mili goscie dlatego one wola byc same i zaczekac na kogos jak ja

Gość gość
Ładne kobiety mają często przeświadczenie, że tylko z powodu ładnej twarzy "zasługują" na kogoś wyjątkowego. Inaczej rzecz mówiąc, są dość próżne i mają przerośnięte ego tylko z powodu urody. Mogą zaprzeczać, ale tak po prostu jest. Dlatego z jednej strony odrzucają wielu fajnych chłopaków, z drugiej strony wielu fajnych chłopaków ich nie chce z powodu spaczonego charakteru "księżniczek". I koło się zamyka.

Gość gość
Jestem autorką wpisu o 14:06 i nie rozumiem dlaczego uważacie to za męski podszyw? Nie chcialybyscie mieć męskiego faceta?

Gość gość
wczoraj 'Normalność' to pojęcie względne ;)

Gość gość
gość dziś Imho każdy zasługuje na kogoś dla siebie wyjątkowego ;) A ci "fajni chłopacy" mogą być fajni w swoim i twoim mniemaniu, ale niekoniecznie odrzucających ich kobiet ;)

Gość gość
Kobieta zatem powinna być dziewicą,piękną z buzi bez makijażu i seksowną klepsydrą z figury

Gość prawikzewsi
Ten od wspólnego gotowania. Na bank student który nie jest w stanie utrzymać rodziny. Facet to ma być facet. Ma zarabiać, pic vodke, dac w mordę , iść na wojnę i porządnie mnie zerznac. Dlatego jesteśmy same, bo przychodzi takie nie wiadomo co i mówi: ugotuje Ci coś. Noz k***a to chyba tekst dla mnie, kobiety. X Niby proste.

Gość gość
Mężczyzny nie. Poznaje się po tym ile da kobiecie,a ile weźmie

Gość gość
Mezczyzni sa dzis za dobrzy a kobiety takich nie chca. Kobiety chca bad boyow a tacy sa muzulmanie. Gwalca bo im sie chce i to jest w ich kulturze normalne. Czy tam kobiety protestuja lub narzekaja? Nie!

Gość gość
dokladnie kobiety nie chca milych misi

Gość gość
bo sie puszczaja