Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO PIEKNE KOBIETY BYWAJĄ CZĘSTO SAMOTNE?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś x mezczyzni sie przestali starac bo kobiety zrobily sie bardzo zle zdradzaja, rodizny sie rozpadaja, a to wszystko przez kobiety

Gość gość
... bo faceci nie dbają o kobiety, tylko wymagają żeby kobieta była służącą ( gotowała, sprzątała, prała itd.) , pomijam oczywiście patologie.

Gość gość
No właśnie nie. Bo nawet panny ktorych maz nie zmusza do zarabiania, pracują i uważają to za nie wiadomo jakie osiągnięcie. Mało jest takich normalnych które zaraz po szkole czy studiach wychodzą za mąż i nie pracują. Poza tym pracująca zona zazwyczaj zaniedbuje domowe sprawy i " za karę " niech dorzuca się do domowego budżetu. Skoro chcesz być równą facetowi to bądź. Inaczej traktuje się kobiety a inaczej męskie kobiety. Np i nie zgodzę się z ostatnim zdaniem. Niezaradna kobieta sprawia że chce się jej pomagać, zaradna, a nie daj Boże przemadrzala, trzeba zaoroac ile sie da. Aż w końcu powiedział chce być normalna kura domowa. Na nieszczęście niektóre się niepoddaja i zaorywanie trwa do końca życia.

Gość gość
nikt nie chce puszczalskich

Gość gość
gość dziś "No właśnie nie. Bo nawet panny ktorych maz nie zmusza do zarabiania, pracują i uważają to za nie wiadomo jakie osiągnięcie". x To weź się kolego zamień z tą kobietą. Ona będzie tylko pracowała, a ty będziesz tylko pracował i tylko zajmował się domem i dziećmi. I zobaczymy... jak wtedy będziesz interpretował słowo "tylko" i "niewiadomo jakie osiągnięcie".

Gość gość
gośćdziś . "...pracująca zona zazwyczaj zaniedbuje domowe sprawy ..." x a facet to co, nie może się zająć domowymi sprawami? Bo w takim razie on zawsze zaniedbuje domowe sprawy, to niech o te domowe sprawy zadba, co to bozia rączek nie dała? A co to za wyrazenie "zmusza" ?!!! Co to jest. ?!!! Takie określenia wyjaśniają z jakim beznadziejnym typkiem mamy do czynienia ( mowa o autorze tych sformułowań).

Gość gość
10:16 gdybym był kobieta w życiu bym nie pracował zawodowo 10:21 bo domowe sprawy należą do kobiet. Ja nie pisze tego żeby wam dowalic, pisze tylko żeby wam uświadomić jak bardzo nie znacie facetów. To co wy uważacie za pozytyw i co wg was powinno sprawić ze związek będzie szczęśliwy, często jest kontrprodukcyjne. Praca zawodowa nie sprawi że facet zyska do was szacunek ale całkiem odwrotnie. Wprowadzanie na siłę związku partnerskiego też nic nie da. Chętniej bym pozmywal naczynia bo moja niunia polamie paznokcie niż dlatego ze jest zmęczona po pracy (czyżby praca była ważniejsza niż maz i dom?)

Gość gość na kawie
piękne kobiety są samotne tylko z własnej woli , lecz z różnych powodów

Gość gość
piekne sa bardzo puste i puszczalskie

Gość gość
Chciałem tylko się tutaj wpisać po to, by nie brać poważnie "wywodów" tego młotka z 10.28. Jestem w związku ze świetną dziewczyną, oboje pracujemy i nie wyobrażamy sobie, by nie pracować, żyć na czyjść koszt. Ale i w domu dzielimy się obowiązkami, dla mnie to żadna sztuka ugotować coś czy posprzątać. Zresztą w dobie zmywarek, pralek automatycznych, odkurzaczy nie są to jakieś ciężkie zadania. I takich par, które są w partnerskich, fajnych związkach, jest bardzo wiele.

Gość cyjaneczka
Bo pięknymi interesują się niewłaściwi mężczyźni. Więc jeśli piękna jest mądra i wrażliwa, nie jest typem imprezowiczki, to ma bardzo mały odsetek facetów do wyboru.

Gość gość
Bo taka często wyżej sr/a niż du/pę ma! Znałem taką właśnie,bardzo ładna,średnio inteligentna,miała adoratorów na pęczki ale jakoś żaden się nie załapał i teraz została sama,ma żal do całego świata.Wiek i uroda uroda już nie ta.Nawet najbliższa rodzina ma ją serdecznie dość.

Gość gość
13 02 ile ona ma teraz lat?

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja mam dwie bliskie koleżanki, które są piękne i same. Jedna miała chłopaka jakoś pod koniec liceum, czyli 10-12 lat temu. Druga na studiach, jakieś 6-8 lat temu, ale krótko, zdradzał ją. To są naprawdę śliczne kobiety, naturalne brunetki, piękne długie włosy, wyraźna oprawa oczu, ślicznie wykrojone usta, no po prostu zwracają uwagę, przyciągają wzrok urodą. Znam je dobrze. Są inteligentne, ambitne, bardzo miłe i taktowne, jedna nawet praktykująca katoliczka, po prostu z dobrych rodzin, dobrze wychowane, porządne, wrażliwe kobiety. Ale z facetami... Tragedia. Bo albo się bali w ogóle podejść do takiej, albo nie załapali że jej się podoba, albo chcieli tylko jako zdobycz na raz, żeby się chwalić, albo im się ktoś nie podobał (ale nie na zasadzie wybrzydzania, po prostu albo z kimś się chce całować i spędzać czas, albo nic nie ciągnie i tu rozsądne jest jak się taką znajomość zarzuci)... A sama wiem też jak jest ciężko, mam w zasadzie podobne przymioty tylko nie brunetka. I też sama.

Gość HornetNest_
"Tyle tylko ,że facetom jest o niebo łatwiej, bo ładnych inteligentnych kobiet w Polsce jest znacznie więcej niż facetów na poziomie przynajmniej dorównującym tym kobietom." Nie zgadzam się. Rozejrzyj się dookoła. Policz ile jest atrakcyjnych kobiet naturalnie, a ilu facetów? Podciągnięcie wyglądu tuszem,makijażem,fryzurą nic nie da,bo pod nimi kryje się ten sam wygląd. Nie jestem gruboskórny. Każdy na początku patrzy na wygląd i próbuje sił. Nikt nie widzi charakteru oczami,dopiero po poznaniu. To że ktoś wydaje na swój "wygląd" 1/3 pensji nie świadczy o nim atrakcyjny,a zadbany. Odpowiedź na pytanie jest prosta. Każdy szuka wg własnych kryteriów. Są tacy,którzy zadowolą się byle czym,są tacy co byle czego nie wezmą. Nie nam to oceniać ich charakter.

Gość gość
To moja opinia ale:.. 1. Piękne są często bardzo wymagające tzw księżniczki. 2. Cały czas trzeba ich pilnować a to doprowadza do frustracji. 3. Są często słabe w łóżku i zimne bo są piękne wiec już nic nie muszą robić 4. Skoro są piękne to już nie muszą się starać w budowaniu związku niech facet się stara. Ja osobiście chcę mieć partnerkę a nie Tatusiować Kobiecie. Osobiście omijam bardzo piękne kobity szeroki łukiem bo z doświadczenia wiem że kobiety przeciętne są często dużo bardziej wartościowe, inteligentne i namiętne ;D Ale to moje zdanie. Oczywiście nie wszystkie są takie ale często sprawdza się to co napisałem.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś przestan juz sie kompromitowac z topicu na topic i przyznaj ze po prostu nikt cie nei chce

Gość Taodtrzeciejrandki
No właśnie, i dlatego potwierdza się to, co pisałam sama i odczuwam: faceci często skreślają babkę za samą urodę. To taki paradoks, bo zazwyczaj uważa się na odwrót, ale jednak...

Gość gość
Taodtrzeciejrandki dziś z tego co pamietam z innych wpisow jestes bardzo zapyrzona i dlatego nikt cie nie chce !!! uroda jest atutem nie przeklenstwem!!! twoim przeklenstwem jest twoj charakterek!!!

Gość Taodtrzeciejrandki
Twoim jest twój rozumek malutki jak ziarnko grochu.

Gość gość
"że w Polsce kobiety nadal zarabiają o wiele mniej niż faceci ( kobietom z założenia oferuje się niższą pensję niż facetowi rekrutowanemu na to samo stanowisko)." x bzdura. zatrudniam ludzi do swojego działu i prawda jest taka, że podczas rekrutacji...mężczyźni po prostu podają wyższe kwoty! potrafią też prosić o podwyżkę, a jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby przyszła do mnie kobieta i powiedziała że uważa, że powinna więcej zarabiać. dodam jeszcze, że mężczyźni sa bardziej pewni siebie, aplikują na stanowiska, na które się nie nadają, lepiej potrafią "stwarzać pozory", potrafią się lepiej sprzedać. to dlatego lepiej zarabiają. kobiety - to wasza wina, bo nie potraficie walczyć o swoje. i pisze to kobieta. (sorry za off topic, ale nie wytrzymałam)

Gość takababajedna
Moja 27 letnia przyjaciółka jest śliczna,wykształcona i też widzę jak faceci na nią patrzą.Ale ona odrzuca,brzydzi ją seks,pocałunki.Nigdy z facetem nie uprawiała seksu.A i ma wymagania.Na byle dupka się nie rzuci jak już będzie musiała.

Gość gość
taaaak jasne bylem w zwiazku z jedna sliczotka, ktora z czasem pokazala jak bardzo nie nadaje sie do zycia i jaki ma paskudny charakter

Gość gość
gość dziś kojarzę jej w wpisy z innego wątku i nie uważam, żeby była zapyrzona. po prostu wdała się w dyskusję z bandą idiotów.

Gość gość
Ale z tym zarabianiem to jakis offtop... Jak sie kogos Kocha to nie nalicza sie miłości za pomocą pieniedzy. Poprostu czesciej widzi sie piękne kobiety w towarzystwie bogatych mężczyzn z tąd ten stereotyp. Trzeba tez pamiętac ze dla roznych osób piękna to pojęcie względne. Dla mnie piękno Kobiety to przedewszystkim jej charakter a resztę można wypracować, poprawić. Nikt do niczego nikogo nie zmusza. Poprostu przez stereotypy zle sie dobieramy w pary i z gory skreslamy innych... Jako facet zgadzam sie opinią ze karzdy ma prawo wybierać kogo chce kierujac sie wyglądem, grubością portfela czy czym tsm sobie chce i nie ma co krytykować za to Pieknych Kobiet ;-) Moja jest dla mnie najpiekniejsza choc pewnie uchodzi za przecietną ale kocham ją za charakter bo uroda przeminie i tak...

Gość gość
14 00 ale bzdety te ladne sa najgorsze bezwgledne wyrafiniowane

Gość gość
Ten od wspólnego gotowania. Na bank student który nie jest w stanie utrzymać rodziny. Facet to ma być facet. Ma zarabiać, pic vodke, dac w mordę , iść na wojnę i porządnie mnie zerznac. Dlatego jesteśmy same, bo przychodzi takie nie wiadomo co i mówi: ugotuje Ci coś. Noz k***a to chyba tekst dla mnie, kobiety.

Gość gość
Dziwka