Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaadb

nie wiem jak odejść!

Polecane posty

Gość moniaaadb

Hej ! Mam 23 lata i ze swoim chłopakiem jestem 6 lat. Od około pół roku nam się nie układa i nie chodzi tu o to, że mi się znudził, ale oboje zmieniliśmy się i mamy inne podejście do życia. Chcę się z nim rozstać, ale on mi grozi, że sobie coś zrobi jak odejdę. Non stop powtarza, że beze mnie skończy pod mostem, że jestem całym jego światem i beze mnie nigdy nie będzie szczęśliwy. Czuję się jak w klatce, nie chcę tracić więcej czasu z mężczyzną z którym wiem że nie chcę spędzić życia, ale boję się o niego. Nie chcę się spakować i wyjść, ale czuję że nie będę miała wyjścia. Prosiłam go aby poszedł do psychologa, aby nie szantażował mnie. To on zarzuca mi że na pewno kogoś mam, bo nie można tak po prostu się odkochać. Tylko jak zaczęłam się z nim spotykać to miałam 17 lat... teraz mam 23 i wiem, że to nie jest to! Jak mu pomóc? Czy on naprawdę sobie coś zrobi ? Dlaczego nie mogę sama podjąć tej decyzji ? Chcę myśleć o sobie, ale on obarcza mnie swoimi emocjami, zaczynam się bać o siebie!

Gość szybki koniec JUŻ
babo, masz wyjść i zamknąć za sobą drzwi. Dlaczego baby nie potrafią odciąć się od toksycznych związków? A on niech sobie robi co chce jak idiota, to już nie Twoja sprawa, da sobie rade bez ciebie, przecierpi miesiąc, dwa, i zaraz będzie roohał inną, wierz mi, tak dokładnie będzie. Więc nie marnuj swojego życia z patologią z chorobą umysłową i KOŃCZ TO, szybko i bez tłumaczenia, lepiej w ten sposób niż przeciągać. powodzenia lala, i nie píerdol się z tym tyle