Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o normalną rozmowę

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam mały dylemat. Prosiłąbym o rady. Od listopada zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem. Mam 20 lat. dziwne lecz prawdziwe. Okres mam nieregularny odkąd go dostałam kończąć 3 gimnazjum. Ale zaczynał w końcu przychodzić co 31 dni przed 2 miesiące. Z chłopakiem odbyłam 4 stosunki z prezerwatywą. Okres powinnam dostać 13 ale jeszcze go nie ma. Dodam,że chłopak nigdy nie kończył we mnie i antykoncepcja przede wszystkim. Ostatnio boli mnie brzuch , wysypało mnie i piersi były jak przed okresem. Ale go nie ma. Dodam że odkąd zaczęłam współżyć strasznie się boję że mogę być w ciąży. Praca również daje w kość pracuję po 13 godzin i musze dodatkowo połączyć szkołę w weekendy. Miałam trochę stresów, martwię się czemu nie dostałam jeszcze miesiączki. Prosiłabym o jakąś radę? Czy spóźnia mi się że zaczęłam współżyć, że jestem osłabiona, przezywam, czy po prostu mogę być w ciąży?

Gość gość
Mogło ci się to uroić,miałam podobną sytuację tez myslalam że jestem a nic nie było.Poczytaj tez o preejakulacie i uwazaj najlepszy sposob to prezerwatywa i spirala ale bez przesady z tymi zabezpieczeniami :P Pozdrawiam

Gość gość
Sama wiem że jestem przeraźliwą panikarą... nie wiem jak to uspokoić bo ciągle myślę na ten temat.... to straszne...

Gość Othmanka
Czasem takie zaburzenia pojawiają się przez stres. Dobrze, że dbasz o antykoncepcję ale ja na wszelkie wypadek porozmawiałabym też o problemie ze swoim lekarzem.

Gość gość
W tym wieku już powinnaś wiedzieć jak konsumować piz.ę.

Gość gość
Normalna rozmowa naprawdę

Gość gość
@otchmanka problem że nie mam miesiączki?