Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im więcej zarabiam tym mam mniejszą chęć wydawac...macie tak

Polecane posty

Gość gość
Zazdroszczę bo ja mam odwrotnie :-(

Gość gość
Dobrze robisz że odkładasz pieniądze. Każdy powinien mieć jakieś zaplecze w postaci oszczędności. Nigdy nie wiadomo kiedy może być potrzebna nagle duża kwota pieniędzy. Począwszy od choroby (odpukać) po jakieś niespodziewane grube wydatki, po przyszłość dla dzieci na start oraz zapewnienie im wykształcenia.

Gość gość
No i oczywiście na starość trzeba kase odkładać żeby nie być w przyszłości cieżarem dla innych.

Gość gość
10:44 zawsze są jakieś miejsca pracy tylko trzeba je mądrzej przemyśleć na sprawy faktycznie potrzebne, a nie sztucznie podtrzymywać coś co sie ma wątpliwości czy w ogóle ma sens. Istnieje gdzieś mniejsza sprzedaż na jakiś przedmiot ? To może najwyższy czas pomyśleć o zmniejszeniu produkcji na dany badziew i nie zaśmiecać sklepów i świata, a pomyśleć nad czymś potrzebniejszym

Ja nie mam tak, kiedyś nie miałam pieniędzy i nauczyłam się oszczędzać każdy grosz. Teraz mam dużo pieniędzy ale mam postawione cele i na nie oszczędzam. A jeśli coś chce kupić to szukam najlepszej ceny. Ostatnio kupiłam narty w https://www.brylano.com