Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks po mefedronie

Polecane posty

Gość gość

Czy próbowaliście kiedyś seksu z mefedronem?

Gość gość
Po mefedronie nigdy nie bzykalem ale po amfie tak . K***s stal jak drag wielka chcica bzykalem i nie moglem sie spuscic Ale za to jak doszedlem to orgazm byl gigantyczny.

Gość gość
A mówią ze po amfie nie staje....

Gość gość
Staje i to jak. Po mefedronie mam bardzo zboczone fantazje

Gość gość
Hej ja mam podobne doswiadczenia odezwij sie jesli chcesz pogadac wymienic sie doswiadczeniami to napisz piotr.kulik@interia.pl Pozdrawiam

Gość Lubietorobic

Po mefce jest najlepiej. Często tak właśnie się bawimy z moim facetem w sumie już na samym początku związku zaczęliśmy i robimy to do dzis. Przez te lata już wielu rzeczy próbowaliśmy w łóżku po mefce. Tak jak piszesz ze chcesz zmienić pozycje i nagle flak.. Też tak mieliśmy. I zawsze przed taka zabawa bierze kamagre. Przeważnie zaczynamy gdzieś o 21-22 i kończymy 7 czasem pozniej. a ... stoi aż do końca. Przez co można bez zmartwień że zaraz opadnie zmieniać pozycje. Akurat coś o tym wiem bo jak jestem po mefce to mam co chwila w głowie jakąś pozycje, nowe wiązanie itp. 

Polecam apartamenty w Wawie z antresola. Nasz ulubione bo można tam zawiesić hustawke i robić wiele zajebistych rzeczy które w domu by nie wyszły. (Apart Lofts Car Factory by WarsawResidence Group)