Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zaimponuje facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie. Co przykuje uwagę faceta na tyle bym się mną zafascynowal? Mam 23lata

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze. Ja bardzo lubię szczere kobiety. Nie zakładaj też zbyt wyzywający ubrać, bo stwierdzi, że źle się prowadzisz.

Gość gość
Nic, faceci nie są tak głupi aby fascynować się niczym.

Gość gość
Jeszcze żadnemu nie zaimponowalam szczerością.

Gość gość
To zależy od mężczyzny. Nie ma takich samych i nie wszyscy to każdy. Bądź po prostu sobą. Tym możesz zaimponować. Zaimponować hmmm dziwnie to brzmi jak chcesz ma siłę zaistnieć przed kimś nieprawdaż? Bądź soba i nie graj! To klucz do sukcesu.

Gość gość
Nie gram nikogo :) Zawsze jestem soba, ale właśnie niedawno zaczelam myslec ze skoro na nikim nie robię wrażenia to może czas zacząć udawać? Wydaje mi się, ze mam jakieś zalety ale może one nie mają żadnego znaczenia dla mężczyzn.Jestem szczera, bezpośrednia, energiczna, wrazliwa, mam wielkie bezinteresowne serce. Nie siedze przed tv, ciagle jestem w ruchu.Zawsze mam cos do zrobienia.. Modelka to może nie jestem ale podobno jestem calkiem ladna . Od zaimponowania przecież się zaczyna...Ja nie chce związku z rozsądku.

Gość gość
No właśnie nie bardzo z tym graniem możesz zabłysnąć. W końcu wyjdzie ze udajesz a facet oszukany nie bedzie chcial miec z Tobą do czynienia. Jestem w zbliżonym wieku do twojego i powiem Ci, że zawsze mnie odpycha gra kogoś kim sie nie jest i pozerstwo przykładu co to nie ja. Ujelas mnie troszkę tym: Ja nie chce związku z rozsądku" :-) Takie rzeczy padają zwykle z ust osób inteligentnych i mających coś w głowie ;)

Gość gość
Nie zaczyna się od zaimponowania, może u kobiet to istotne, ale u mężczyzn nie. Kobieta albo się podoba od razu, albo po czasie gdy zaczynamy ją poznawać. Wszelkie udawanie, głupie gierki tylko źle się dla was kończą, bo facet w końcu dostrzega z kim ma do czynienia i odchodzi, a potem jest płacz.

Gość gość
19:32 trafione. Tu masz wyjaśnione dlaczego gra sie tylko w kinach a nie w życiu ;)

Gość gość
no u mnie jako kobiety to nie jest mile widziane - jak facet zaczyna rozposcierac "pawi ogon" - jakies przesadnie glosne zachowania, dowc**y, smiechy itd. tym sie tylko osmiesza i minusuje - a oni o tym nie wiedza :O

Gość gość
Zależy autorko co chcesz osiągnąć, jeśli zadowoli cię tylko seks, to łatwo przyciągnąć uwagę mężczyzny, jeśli natomiast liczysz na coś trwałego i prawdziwego, to na to nie ma recepty, bo nie można zmusić kogoś do miłości.

Gość gość
Facetom zaimponuje duży biust, zgrabne nogi, ładna twarz.

Gość gość
20:14 o tak, Simonowi Le Bon tak zaimponowaly ze az narzeczona porzucil dla nowej. ale nie mniej feed the world https://youtu.be/bjQzJAKxTrE x szczypta filantropii tez imponuje <3