Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn ćpun...

Polecane posty

Gość gość
;-((( ZMARNOWAŁAM MU ŻYCIE...

Gość gość
To że ktoś bierze narkotyki, to jest wyłącznie wina tego który bierze. Nie ma sensu szukać przyczyn. To nałóg chyba najgorszy. Jak sam nie zdecyduje się leczyć, to długo nie pożyje. Leczenie zwykle nie kończy się po paru miesiącach, tutaj trzeba lat. Mój syn leczył się prawie 10 lat, teraz od pięciu lat nie bierze i jakoś sobie daje radę.

Gość gość
To jest "uzależnienie", jest to choroba psychiczna, żeby z niej wyjść trzeba chcieć i mieć w kimś wsparcie.

Gość gość
mam pustkę i cierpienie w sercu i duszy...kocham go i nienawidzę jednocześnie...

Gość gość
Strasznie współczuję. Najlepiej byłoby kogoś takiego odseparować od złego towarzystwa żeby zobaczył że można żyć inaczej.

Gość gość
,,Odseparować od złego towarzystwa" mogłam 15 lat temu laniem...dziś nikt z dobrego towarzystwa nie będzie się z nim zadawał....przećpana, przepita, przeżyta twarz i nieobecny wzrok...i chamskie zachowanie..CAŁĄ RODZINĄ GO UNIKAMY...

Wczoraj się dowiedziałam, że on się zaręczył z matką swojego dziecka bo dostaje się kasę na niepracującą żonę. Mnie nienawidzi, obsmarowuje na fb...dramat, niektóre dzieci są przekleństwem...Zmarnowałam mu życie, a on nam...

Gość gość
W czerwcu zmarł mój ojciec, nie powiadomiłam Kamila o pogrzebie dziadka, bo tatuaże, kolczyki, wygląd...Wstydziłam się go. Dziś mi esemesa napisał, że jest sierotą...

Gość gość
Dramat............ku przestrodze...

Gość gość
Wstydzisz sie go bo ma tatuaze i kolczyki? Jaka z ciebie matka? A ziolo to nie cpanie, bo to jest legalne w wielu krajach

Gość gość
Ćpa nie tylko zioło, bierze wszystko...mam żal i poczucie klęski. ,może nie jestem najlepszą matką, ale starałam się...

Gość gość
Masz córkę to syna odstawiłaś.Gdyby córka była narkomanką teź bys jej nienawidziła? O NIE ,BO TO CÓRKA!

Gość gość
21-36...co to znaczy ,,odstawiłaś"? Syn był rozpieszczony, kochany, a córka , wiadomo dziewczyna- pilnowałam bardziej, bo i zagrożenie wydawało mi się większe. Nie mogę sobie wybaczyć, on mnie nienawidzi, a ja...cóż, jakby umarł...

Gość gość
Uważajcie na młodych, wielu z nich ćpa, a rodzice nawet nie widzą...potem będzie za późno. U mnie już jest...

Gość gość
Dramat trwa....