Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Samotna :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie mog臋 sobie poradzi膰 z samotno艣ci膮. Jestem singielk膮, mam 21 lat i nigdy nie by艂am w zwi膮zku, podczas gdy wi臋kszo艣膰 moich znajomych kogo艣 ma. Dzisiaj np. dowiedzia艂am si臋, 偶e moja przyjaci贸艂ka wybiera si臋 na randk臋 i przykro mi si臋 troch臋 zrobi艂o... Oczywi艣cie ciesz臋 si臋 z jej szcz臋艣cia i 偶ycz臋 jej jak najlepiej. Po prostu ogarn膮艂 mnie nag艂y smutek i przygn臋bienie, bo samej czego艣 mi brakuje. Czy kto艣 by艂 w podobnej sytuacji? Tzn, nigdy nie by艂 w zwi膮zku? Jak sobie z tym radzi膰? Prosz臋 o wypowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mam gorzej mam 27 lat, jestem lekarzem rezydentem, ca艂e 偶ycie na nauce, nie mam kobiety, mam tylko rzeczy materialne, 偶adnych uczu膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
31 lat. Bez faceta i przyjaci贸艂:( I co na to powiesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy wy wszystkie poszala艂y艣cie? czujesz si臋 SAMOTNA?czy ty, dziunia w og贸le masz poj臋cie mgliste o czym piszesz? masz 21 lat i nie mo偶esz sobie "poradzi膰" z samotno艣ci膮? pytasz: jak sobie z tym radzi膰? -odpowied藕: to nie jest koniec 艣wiata, wcze艣niej czy p贸藕niej kogo艣 poznasz lecz mo偶e i tak by膰 dla ciebie, 偶e lepiej 偶eby艣 p贸藕niej pozna艂a lub wcale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 mam 21 lat i te偶 czuj臋 sie samotny. Jak sobie z tym radzi膰? Ja zarzucam sie prac膮 lub innymi zaj臋ciami 偶eby nie by艂o czasu my艣le膰. Dzia艂a ale tylko do wieczora... Powiedz autorko sk膮d jeste艣? Je艣li mo偶na wiedzie膰 oczywi艣cie ;) A do go艣cia wy偶ej co tak sie rzuca jak gowno w przereblu: jakim prawem atakujesz kogo艣 kogo nie znasz? Czy maj膮c 21 lat nie mo偶na czu膰 sie samotnym? Wed艂ug mnie jeste艣 ograniczony umys艂owo skoro podkladasz kazdego pod swoj膮 miar臋 i m贸wisz, ze ten nic nie moze wiedziec o tym a ten zas o zyciu. M膮dro艣膰 i inteligencja z wieku hah. Powiem Ci, 偶e wiele os贸b wlasnie mysli ze jak jest troszk臋 starsza to juz pozjadala rozumy i uwaza sie za cholera wie kogo. Zazwyczaj jest tak ze nie ma zielonego poj臋cia i nie ma argument贸w w w wielu sprawach a drze pape na caly regulator.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 mam 21 lat i te偶 czuj臋 sie samotny. Jak sobie z tym radzi膰? Ja zarzucam sie prac膮 lub innymi zaj臋ciami 偶eby nie by艂o czasu my艣le膰. Dzia艂a ale tylko do wieczora... Powiedz autorko sk膮d jeste艣? Je艣li mo偶na wiedzie膰 oczywi艣cie ;) A do go艣cia wy偶ej co tak sie rzuca jak gowno w przereblu: jakim prawem atakujesz kogo艣 kogo nie znasz? Czy maj膮c 21 lat nie mo偶na czu膰 sie samotnym? Wed艂ug mnie jeste艣 ograniczony umys艂owo skoro podkladasz kazdego pod swoj膮 miar臋 i m贸wisz, ze ten nic nie moze wiedziec o tym a ten zas o zyciu. M膮dro艣膰 i inteligencja z wieku hah. Powiem Ci, 偶e wiele os贸b wlasnie mysli ze jak jest troszk臋 starsza to juz pozjadala rozumy i uwaza sie za cholera wie kogo. Zazwyczaj jest tak ze nie ma zielonego poj臋cia i nie ma argument贸w w w wielu sprawach a drze pape na caly regulator.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuzwa ! Jeszcze przyjdzie czas ze b臋dziecie cholernie t臋skni膰 za ta samotno艣ci膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwoli wyjasnienia
Pytanie zasadnicze, czy cos robicie przeciwko takiemu stanowi? Czy siedzicie w domu i rozczulacie sie nad wlasnym losem? Krolewicz do domu rzadko przychodzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zmniejsz wymagania do normalnych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶alanie si臋 nad sob膮, bierno艣膰, czekanie na mann臋 z nieba. Typowe dla wszystkich "nie mog膮cych poradzi膰 sobie z samotno艣ci膮"... Ka偶dy jest kowalem swojego losu, ka偶dy ma mo偶liwo艣膰 zmieni膰 to, co mu przeszkadza. Tylko trzeba chcie膰 i trzeba wysi艂ku. Samo nie spadnie z nieba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi艂em po imprezach ale teraz mam ju偶 system zmianowy w pracy wi臋c nie mam na to czasu. Nie siedz臋 w domu za cz臋sto. Fakt teraz jest zimno wi臋c po pracy lub przed nie chce mi si臋 艂azi膰 nigdzie. Na imprezie same puste dziewczyny s膮, no prawie wszystkie, bo pozna艂em a偶 2 normalniejsze tyle, 偶e 80km ode mnie mieszkaj膮. Zwi膮zki na odleg艂o艣膰 to ja sobie odpuszczam. Jeden wystarczy艂 i nigdy wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 wczoraj Ja mam gorzej mam 27 lat, jestem lekarzem rezydentem, ca艂e 偶ycie na nauce, nie mam kobiety, mam tylko rzeczy materialne, I piel臋gniarki na nocnych dy偶urach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶na by膰 zwyk艂ym 艣mieciem, kt贸ry nigdy nie wychodzi z domu, brak koleg贸w, kole偶anek, dziewczyny, itp , zabierali mi kanapki w szkole .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpowiadaj膮c na pytanie, to jestem z 艁odzi. - autorka

Udost臋pnij ten post