Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna :(

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę sobie poradzić z samotnością. Jestem singielką, mam 21 lat i nigdy nie byłam w związku, podczas gdy większość moich znajomych kogoś ma. Dzisiaj np. dowiedziałam się, że moja przyjaciółka wybiera się na randkę i przykro mi się trochę zrobiło... Oczywiście cieszę się z jej szczęścia i życzę jej jak najlepiej. Po prostu ogarnął mnie nagły smutek i przygnębienie, bo samej czegoś mi brakuje. Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Tzn, nigdy nie był w związku? Jak sobie z tym radzić? Proszę o wypowiedzi.

Gość gość
Ja mam gorzej mam 27 lat, jestem lekarzem rezydentem, całe życie na nauce, nie mam kobiety, mam tylko rzeczy materialne, żadnych uczuć

Gość gość
31 lat. Bez faceta i przyjaciół:( I co na to powiesz?

Gość gość
czy wy wszystkie poszalałyście? czujesz się SAMOTNA?czy ty, dziunia w ogóle masz pojęcie mgliste o czym piszesz? masz 21 lat i nie możesz sobie "poradzić" z samotnością? pytasz: jak sobie z tym radzić? -odpowiedź: to nie jest koniec świata, wcześniej czy później kogoś poznasz lecz może i tak być dla ciebie, że lepiej żebyś później poznała lub wcale.

Gość gość
Również mam 21 lat i też czuję sie samotny. Jak sobie z tym radzić? Ja zarzucam sie pracą lub innymi zajęciami żeby nie było czasu myśleć. Działa ale tylko do wieczora... Powiedz autorko skąd jesteś? Jeśli można wiedzieć oczywiście ;) A do gościa wyżej co tak sie rzuca jak gowno w przereblu: jakim prawem atakujesz kogoś kogo nie znasz? Czy mając 21 lat nie można czuć sie samotnym? Według mnie jesteś ograniczony umysłowo skoro podkladasz kazdego pod swoją miarę i mówisz, ze ten nic nie moze wiedziec o tym a ten zas o zyciu. Mądrość i inteligencja z wieku hah. Powiem Ci, że wiele osób wlasnie mysli ze jak jest troszkę starsza to juz pozjadala rozumy i uwaza sie za cholera wie kogo. Zazwyczaj jest tak ze nie ma zielonego pojęcia i nie ma argumentów w w wielu sprawach a drze pape na caly regulator.

Gość gość
Również mam 21 lat i też czuję sie samotny. Jak sobie z tym radzić? Ja zarzucam sie pracą lub innymi zajęciami żeby nie było czasu myśleć. Działa ale tylko do wieczora... Powiedz autorko skąd jesteś? Jeśli można wiedzieć oczywiście ;) A do gościa wyżej co tak sie rzuca jak gowno w przereblu: jakim prawem atakujesz kogoś kogo nie znasz? Czy mając 21 lat nie można czuć sie samotnym? Według mnie jesteś ograniczony umysłowo skoro podkladasz kazdego pod swoją miarę i mówisz, ze ten nic nie moze wiedziec o tym a ten zas o zyciu. Mądrość i inteligencja z wieku hah. Powiem Ci, że wiele osób wlasnie mysli ze jak jest troszkę starsza to juz pozjadala rozumy i uwaza sie za cholera wie kogo. Zazwyczaj jest tak ze nie ma zielonego pojęcia i nie ma argumentów w w wielu sprawach a drze pape na caly regulator.

Gość gość
Kuzwa ! Jeszcze przyjdzie czas ze będziecie cholernie tęsknić za ta samotnością!

Gość gwoli wyjasnienia
Pytanie zasadnicze, czy cos robicie przeciwko takiemu stanowi? Czy siedzicie w domu i rozczulacie sie nad wlasnym losem? Krolewicz do domu rzadko przychodzi :)

Gość gość
Zmniejsz wymagania do normalnych

Gość gość
Użalanie się nad sobą, bierność, czekanie na mannę z nieba. Typowe dla wszystkich "nie mogących poradzić sobie z samotnością"... Każdy jest kowalem swojego losu, każdy ma możliwość zmienić to, co mu przeszkadza. Tylko trzeba chcieć i trzeba wysiłku. Samo nie spadnie z nieba.

Gość gość
Chodziłem po imprezach ale teraz mam już system zmianowy w pracy więc nie mam na to czasu. Nie siedzę w domu za często. Fakt teraz jest zimno więc po pracy lub przed nie chce mi się łazić nigdzie. Na imprezie same puste dziewczyny są, no prawie wszystkie, bo poznałem aż 2 normalniejsze tyle, że 80km ode mnie mieszkają. Związki na odległość to ja sobie odpuszczam. Jeden wystarczył i nigdy więcej.

Gość gość
gość wczoraj Ja mam gorzej mam 27 lat, jestem lekarzem rezydentem, całe życie na nauce, nie mam kobiety, mam tylko rzeczy materialne, I pielęgniarki na nocnych dyżurach

Gość gość
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, itp , zabierali mi kanapki w szkole .

Gość gość
Odpowiadając na pytanie, to jestem z Łodzi. - autorka