Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W sumie miałam 6 związków ale mówię że nikogo nie mialam

Polecane posty

Gość gość

I też tak myślę,nie wiem dlaczego,może dlatego ze nie byli dla mnie ważni?

Gość gość
Jak mozna miec 6 zwiazkow?,zwariowałaś?s

Gość gość
A czemu nie.Może Ty zwariowalas.Byłam w 6 związkach ale to były luźne dla mnie zwiazki...ci faceci byli zakochani

Gość gość
23.44 ja nawet tego nie rozumiem s

Gość gość
We mnie sie też szesciu kochało platonicznie ale z żadnym z nich nie chodziłam.s

Gość gość
ja jak się zakocham to przeszłość nie istnieje więc w sumie nic nie było ,nawet nic nie pamiętam ,wszystko idzie do kasacji

Gość gość
a nawet jak już nie pamiętam bo uznam za pomyłkę to nawet z obrzydzeniem wspominam coś intymnego ,jestem całkowicie z obecnym

Gość gość
także współczuję moim byłym :-) ale taka moja konstrukcja psychiczna,lepiej nie być moim byłym

Gość gość
Życze ci tego abyś w końcu się zakochała, ale tylko w takim mężczyźnie któremu będziesz kompletnie obojętna.

Gość gość
ale po co jej tak życzysz? taka mściwa jesteś? czy jak? nie każdy spotyka tego odpowiedniego od razu złośliwa babo

Gość gość
kobiety jednak są mściwe i wredne ,chyba że jesteś odtrąconym kolesiem który tak życzy to jeszcze zrozumiem

Gość gość
poza tym jednostronne zakochanie nie ma nic wspólnego z miłością,miłość jest wtedy gdy jest wymiana i zespolenie a nie hormonki z jednej strony

Gość gość
Ja miałam jeedenastu facetów, ale mówię obecnemu, że miałam tylko dwóch :P

Gość gość
ja miałam 50 ale mówię że jestem dziewicą:-)

Gość gość
Ja miałem 15 kobiet, ale żadna nie miała cieepki.

Gość suki kłamią
baby to koorfy i kłamczuchy, hooj im w doopy, nie wolno ufać babie

Gość gość
A ja miałam tylko meza !,a byłych przyjacioł zostawiłam w wieku.lat 12 wraz z przeprowadzką,oprocz meza nigdy z nikim nie chodziłam i w nikim nie byłam zakochana.Maz wie ze jest moim pierwszym bo musuał sie sporo natrudzić zeby pozbawić mnie wianka.i co można nyć czystą i nie winną?.Można!s

Gość gość
5.49Czemu jesteś taki ordynarny?,ja nigdy nie kłamie!I nikt niczego nie bedzie mi wmawiał.s

Gość gość
3.03 Co rozumiesz pod pojeciem były?Były czyli kto ?Jesli były to ktosz kimsie spi lub chodzi to ja takiego kogoś nie miałam nigdy.Maż jest ciagle moim obecnym i pierwszym z ktorym chodziłam ,pierwszy z ktorym sie całowałam i pierwszy z ktorym poszłam do łóżka ,i nie musze mu tego mowic bo on wie o tym doskonale,pamieta (nasz pierwsxy raz)Byłych to ja miałam tylko poczkę przyjacioł takich od zerowki do 5kl.i strasznie za nimi tęsknie.Nie pamietam zebym była zakochana w kims .s

Gość gość
Kazdy wie ze polki to szmaty nawet jak bedziesz dobrze udawala porzadna to nikt juz nie wierzy w porzadne kobiety.

Gość gość
Ja powiedzialem swojej zonie ze mialem jedna a cale zycie chodzilem na d***** tak jak autorka sypialem bez slubu.

Gość gośćsylwia
Ale ja mie umiem akłamać ani udawać !bo wierzę w Boga i przestrzeam bożych przykazań.Mezowi nic nawet nie musiałam mowi bo wie i pamieta jak miał cieżko pozbawić mnie dziewidztwa,krwotok wtedy dostałam i tak strasznie bolało,już myslelimy ze mu sie nie uda.Potem juz było ok.Pierwszego razu z mezem.nigdy nie zapomnę i nie pakuj mnie do jednego worka ze szmatami bo sobie tego nie życzę!.Zakonnicą chciałam być ale poznałam mojego i straciłam dla niego głowe Ogolnie to mienawidze facetow bo wszyscy to koorfiarze .Jskim prawem mnie obrażasz?Wyzywaj te co tak robią bądz robiły!

Gość gośćsylwia
9.00S wiesz że yakim zdaniem robisz nirwyobrażalną krzywdę potządnym kobietom?Jak można coś udawać?To wynosi sie z domu i z mocnej wiary w Boga"Jezeli przestrzegasz w sercu przykazań w tym,-"Nie codzołóż" czy Nie mów fałszywego świadectwa.."to jaki jest sens udawamia czegokolwiek,?po co ?i jak?Ja chyba nawet nie umiem niczego udawać bo jestem na to za uczciwa i wierząca.Nienawidze wulgarnosci koorestwa kłamstwa zdrady i niesprawiedliwosci.Życie nie dzieli sie na przed czy po ,rachunek przed Bogiem zdamy z całego życia!

Gość gość
Tu autorka.Chodziłam tak wlasciwie z 9 ale 3 "zwiazki"byly w podstawowce wiec to nie zwiazki,pierwszy "na powaznie" był w 1 gimnazjum i z nim sie calowalam itd po nim bylo 5 związków, z 4 spałam ale nie do końca, poza tym jestem świetną aktorka i kazdy mi wierzy więc nie boję się bo większość tych związków była ukrywana przeze mnie , trwaly po max pol roku i zawsze ja bylam adorowana nie na odwrot. Zazwyczaj byli z innych miast a ten z mojego nie zyje,umarl pol roku po moim odejsciu. To ja zawsze rzucalam.Potencjalny maz tez bedzie myslal ze jestem dziewicą i o to chodzi . Mam tak dziwnie zbudowana blone ,ze nawet lekarz powiedzial ze dopiero porod ja rozerwie.Cipke mam prawie jak nowke wiec wiecie. Skąd facet będzie wiedział jak bylo i drazyl? watpie. A do podświadomości sobie wkrecam takie rzeczy bo to związki nie były ważne dla mnie, potraktowalam ich przedmiotowo i mam czysta kartę.Poza tym to działa bo za każdym razem jak spotykam określony typ faceta to mówi że chyba jestem dziewica? :D może taka aura ode mnie promieniuje bo wiadomo że jesteśmy tym co jemy i myślimy.

Gość gość
bo TE zwiazki*

Gość gość
Sylwia nie dziw się, w dzisiejszych czasach niczego nie mozna byc pewnym niestety.Jest to przykre ale przecież nie musisz spowiadac się kazdemu.Najważniejsze że mąż zna prawdę . resztę olej.autorka

Gość gość
Wytłumacz mi jak mozna chodzic z 9 cioma albo być w jakiś zwiazkach na dodatek w szkole nie zależnie jakiej.Moim zdaniem to chore .Związek to sie ma z mezem a wczesniej z narzeczonym..ktory tym mezem zostaje.s

Gość gość
Mam znajome w całej Europie bo mój ojciec ma dużo znajomości przez swoją prace, dużo podrozowalam i powiem tak : z wieloma sie zaprzyjaznilam i każda dziewczyna na boku po cichu miala seks przyjaciół i oficjalnie zanizała partnerow, to zalezy od srodowiska w jakim jestesmy.Nie kazdy sie przyzna . Stereotypy sa krzywdzace: ja znam Niemki, Francuzki,Angielki, Rosjanki,Ukrainki, Amerykanki.. i nie spotkałam tam porządnej dziewczyny a były to panny z normalnych domów. W wieku 13 lat chcialam zostać zakonnica albo przynajmniej najlepsza żona i dziewica do ślubu.Miałam taka romantyczna wizję.Ale szybko życie zweryfikowalo.Gdybym tkwiła w tej wizji to wyszlabym na naiwniaka, dziś nie spotka się porządnego atrakcyjnego mężczyzny.Więc dlaczego ja mam być porządna? W jedna strone to nie dziala. Dodam jeszcze ze spałam za kasę kilka razy,mialam też kilka przygód, nie za każdym razem był seks w sensie penetracja w cipke ale doszło do intymnosci, seksu analnego itd.Znajomi mysla ze jestem dziewica:D. Dłuższy czas zyje w czystosci z wyboru a co bedzie później nie planuje.