Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gimnazjum

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam problem i nie wiem czy mam reagować czy to zostawić . Córka chodzi do 3 klasy gimnazjum, W szkole mają szczęśliwe numerki , tzn nie pytają w tym dniu , nie muszą pisać kartkówek. Na jednej z lekcji pisali kartkwokę i ona się odezwała żę nie musi pisać. Pani się zgodziła , pomimo tego ona pisała i miała wszystko dobrze a Pani napisała że tego nie ocenia , Rozumiem cwaniakowała i dostała karę, A teraz jest problem bo nauczycielka wie że ona umie i cały tydzien ignoruje ją jak ona przychodzi i chce ją napisać, Zaczyna mnie to denerwować , codziennie chodzi do niej a ona ją lekcewazy . Czy mam interweniować , bo widzę że ona sobie nie poradzi a jak córka twierdzi można fajną 5 dostać

Gość gość
Miala szczesliwy numerek wiec nawet jak pisze to nie jest to oceniane a jak umie to dobrze bo na tym polega szkola by sie uczyc. W czym problem?

Gość gość
napiszcie coś , cobyście zrobiły

Gość gość
córka chce ocenę , bo średnia sie podniesie

Gość kasper90
polecam liceum dla dorosłych Plus Edukacja we Wrocławiu. zajęcia tylko co 2 tygodnie, nauka za darmo. fajni nauczyciele i dyrekcja. w sekretariacie też dogadasz się ze wszystkim. wystarczy chodzić na zajęcia połowę w miesiącu.

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl

Gość Nova CE Bydgoszcz
Uwaga! Reforma oświaty! Wraca ośmioletnia szkoła podstawowa oraz czteroletnie liceum ogólnokształcące! To ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Zapisujemy na wyższe semestry! Bez egzaminów wstępnych czy konkursu świadectw! Zapraszamy do naszego Biura NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy lub wypełnij formularz na naszej stronie www, a oddzwonimy!