Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złapałam go na dziecko a on mi mówi że ma żonę

Polecane posty

Gość gość
*Autorka

Gość gość
Kończył w pochwie bo mu wmawiała że bierze tabletki i nawet pokazywała puste opakowania bo tabletki wywalała

Gość gość
O ile to nie prowo,chociaż sądzę,że tak,to nie wiem co trzeba mieć w głowie,żeby sądzić,że się zatrzyma faceta przy sobie ze względu na ciążę/dziecko. Tym bardziej w dzisiejszych czasach,chłopy są egoistami (choć to żadna nowość) i dzisiaj instytucja małżeństwa czy właśnie ciąży absolutnie nie jest dla wielu z nich problemem,mało któy jest odpowiedzialny i rozsądny. Wychodzą z założenia,że dziecko to twój problem,oni znikają,mają to gdzieś,urywają kontakt,nieliczni z własnej woli płacą alimenty,część zmuszona jest do tego przez sąd,ale wielu kombinuje jak się da,żeby nie płacić albo płacić grosze...co trzeba mieć w głowie,żeby myśleć,że facet rzuci wszystko i zostanie z niunią,bo niunia jest kretynką i zaciążyła? Już pomijam fakt oszustwa autorki..ile ty masz kobieto lat,16? 18? Głupota i naiwność aż bije po oczach. Szkoda dziecka. :( Może faktycznie przemyśl sprawę aborcji...nie licz raczej na to,że facet ci pomoże czy z tobą będzie; prędzej urwie kontakt i tyle go będziesz widzieć. Zresztą...wożenie po lasach???? Co to niby ma być? Schadzka nieletniej galerianki ze sponsorem czy aż tak wielkie zamiłowanie do przyrody?? Bo nie wiem... Nie no,nie...mam nadzieję,że to prowo. Z drugiej strony, niestety takie idiotki chodzą po świecie,osobiście znam jedną,wybitny przypadek ,chociaż ta akurat po krzakach się nie bzykała. :D Ale też byłoby pisania...może założę nowy temat . :P Ku przestrodze gimbazie :D

Moim zdaniem to ten facet naiwny że jej ufał że bierze tabletki ,zawsze jest ryzyko że można zajść w ciążę nawet biorąc tabletki, a on był tak zaślepiony sexem z z wytryskiem w pochwie że nie myślał o konsekwencjach.. chciał mieć kochankę na boku to teraz niech bierze odpowiedzialność,dobrze mu tak!

Gość gość
kondomy mu smierdzialy to teraz bedzie mial dzidziusia

Gość gość
Jaką odpowiedzialność hahaha ale wy głupie.

Gość gość
Jezeli szukacie sie bez gumy bo ona bierze tabletki to owszem ciąży moze nie byc jednak AIDS jaknajbardziej jelopy