Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczoteczka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Piszę tutaj w sprawie szczoteczki Oral-B Smart 4000. Szczoteczka ta jest idealna jako prezent dla kogoś, posiada 3 tryby mycia zębów i można pobrać aplikację dzięki której mycie zębów będzie ciekawsze. To nie jest żadna reklama tylko moja recenzja wynikająca z jej przetestowania i polecam ją naprawdę wszystkim. Używam jej od jakiś 2-3 tygodni i naprawdę warto :) Pozdrawiam

Gość kalla24
ta aplikacja przypomina o myciu zębów?:D bo w sumie jestem ciekawa co można było wymyślić w tym temacie;p ja mam jakiś prostszy model szczoteczki elektrycznej, ogólnie jestem z niej zadowolona, na pewno lepsza opcja niż taka zwykła, ale miałam duży problem z kupowaniem oryginalnych końcówek, dopiero w sferisie znalazłam, nawet przez allegro było cięzko coś ogarnąć. A jak to wygląda w Twoim modelu? rozglądałeś się już pod tym kątem?

Gość gość
U mnie doskonale sprawdza się szczoteczka soniczna od Panasonica - dokładność czyszczenia jest niesamowita, w dodatku jest bardzo delikatna dla dziąseł. Jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość gość
Moim zdaniem szczoteczka soniczna to dużo lepszy wybór niż zwykła szczoteczka - jest dokładniejsza i delikatniejsza. używam takiej od roku i jestem z niej bardzo zadowolona.