Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susenberg

Poważny problem zdrowotny

Polecane posty

Gość Susenberg

Hej, od 4/5 lat zmagam się z nietypowym problemem, przez który wpadam powoli w depresje, gdyż myślę iż nie znajdę drugiej połówki. Jaki to jest problem? Problem jest to, że śmierdzę. Kąpię się codziennie rano, używam perfum, codziennie zmieniam bieliznę, koszulkę, czasami i bluzę. Spodnie co tydzień wymieniam. Jednak nie daje to żadnych efektów. Po wyjściu z kąpieli i ubranie się w świeże, ciuchy po godzinie zaczynam śmierdzieć, i ubrania przesiąkają zapachem. I tak 4 lata. Przez to tracę wiarę w siebie i znalezienie miłości. Podsunelibyście mi jakieś rozwiązanie? Mam 15 lat jeśli to ważne.

Gość gość
Hormony ci buzuja. To minie. Uszy do gory.

Gość gość
A moze problem z tarczycą?

Gość susenberg
Psychodelirium, nie jest to prowokacja, codziennie wybiegam bez śniadania po wypiciu kubka cherbaty, kupuje pizzerie w szkoke. Obiad jem około 16/17, i jest to zazwyczaj kotket schabowy. Lubie zrobić jeszcze tosta pod wieczór.

Gość Susenberg
Psychodelirium, nie jest to prowokacja, bardzo potrzebuje pomocy. Codziennie wybiegam do szkoły wypijając kubek herbaty przed drogą. W szkole zazwyczaj kupuje pizzerke i jakiś napój gazowany. Obiad jem około 16/17, przed objadem lubię zjeść z dwa tosty. Bardzo proszę o pomoc, bo już nie wytrzymuje psychicznie.