Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicą owiana

Każda kobieta marzy o

Polecane posty

Gość Tajemnicą owiana

dwóch penisach jednocześnie a każdy facet o dwóch cipkach które będą z nim działać cuda... ;) takie czasy, zrobiliśmy się bardziej dzicy, żądni przygód. Dużo więcej rzeczy nas podnieca, jesteśmy bardziej odważni. chętniejsi do różnych eksperymentów seksualnych ;) taka ewolucja a świata nie zatrzymasz :)

Gość SizeS
Ja nie marzę o dwóch penisach jednoczesnie:O wypraszam sobie.. Dla mnie za tłoczno i zbyt zwierzęca prokreacja. A właśnie. A czy zwierzęta kopuluja jednocześnie?

Gość SizeS
Kopuluja jednocześnie GRUPOWO. Umknęło mi.

Gość Jędrek mędrek
Niektóre tak, np. bonobo, jeden z najbliższych genetycznie krewniaków Homo sapiensów

Gość SizeS
No ale czy szympans marzy o dwóch penisach jednoczesnie?:D:D

Gość gość
swiat schodzi na psy. Z kazdym rokiem jest coraz gorzej. A czasami zachowujemy sie gorzej niz zwierzeta. To przykre.

Gość gość
Wychodzi no to że jestescie niedouczeni z historii. W porownaniu ze starożytnymi np. Rzymianami to jesteśmy wprost dziewiczo skromni

Gość gość
mam 38 lat i trochę już przeżyłem :) Zgadzam się że dziś najczęstszą fantazją jest seks grupowy , trójkąty itp. Nie krytykował bym tego - wszystko zależy od tego z kim tak naprawdę. Takie układy mogą być b fajne ( ale tez nie muszą ).

Gość gość
Ja to zawszy po cichu marzyłam o takim double toy aż w końcu ostatnio się przełamałam i zamówiłam http://freetaboos.pl/dildo-double-penetrator-p-1893.html :P Powiem szczerze, że takich odlotów jak przy zabawie tym cudem nie miałam nigdy :) Przyjemność jest nieziemska bo a skoro tak to dlaczego jej nie osiągać?!

Gość gość
czy ja wiem, lubię ostry seks z dominacja, ale akurat na podwójną penetracje nigdy nie miałam ochoty

Gość gość
ja też :O

Gość gość
Najlepiej trzy dupcia cipka i do papy i uszczelniona jak trzeba dobrze że w nosie jest przegroda bo Teżby kusiło

Gość gość
Wielu facetów ma dwa penisy :D Jeden nosi w majtkach a drugi najczęściej w tylnej kieszeni w spodniach. Wielkość pierwszego determinuje natura i nie zawsze daje orgazm. Na ten drugi każdy ma wpływ i jak jest wystarczająco gruby to zawsze daje orgazmy kobiecie o dziwo często powoduje że ten w majtkach też zaczyna dawać :D

Gość gośćsara
Rycerzu na białym koniu ;)

Gość gość dziewzynka
My ludzie już tak mamy, że sami tworzymy sobie prawa, między innymi po to żeby, czerpać przyjemność z ich łamania. Spętani imperatywami moralnymi własnej produkcji, szukamy trzech, siedmiu, osiemnastu k***sów. Pewnie gdybyśmy kiedyś ustanowili, że jeden k***s, to ciężki grzech, albo złe zarządzanie energią, co za tym idzie, seks jeden na jeden jest czymś niedozwolonym, to każda marzyłaby o jednym. Zastanawiam się czasem ile z naszych marzeń, to faktyczna potrzeba powodowana instynktem, a ile to potrzeba wynikająca z magii przekraczania granic.

Gość gość
Najlepszą i najgorszą rzeczą jaka "przydarzyła się" człowiekowi są fantazje seksualne. ;) Umysł kontra ciało, ciało kontra dusza. Fanatyzm kontra oświecenie. 4I. Akurat dwa ku=tasy, a nawet osiemnaście to bardzo zboczona fantazja jest. 😴 :P

Gość gość
Haha no nie, nie każda kobieta, zapewniam Cię. To w większości faceci mają takie fantazje-orale, anale, seks grupowy itp. Wśród kobiet to jest bardzo niski odsetek. Większość moich koleżanek i w tym ja, najbardziej lubimy zwykły seks, w różnych pozycjach, ale z 1 ukochaną osobą. Oral raczej żeby zrobić przyjemność mężczyźnie, a anal próbowałam raz i więcej nie będę. Tak ma pewnie większość kobiet. Z koleżankami rozmawiamy przy winku na takie tematy, a wiadomo,że alko rozwiązuje języki, więc gdyby uprawiały dziki seks z kilkoma facetami na pewno by się wygadały.

Gość gość
Przez, dajmy na to, 50 lat fantazjować i śnić erotycznie tylko o jednym mężczyźnie. Żywot Żon Świętych. :P No cóż, Ostatnio koleżanka, super żona i matka, wyznała mi że miewa fantazje i sny: Jej były chłopak ją molestuje. Ona się opiera, ale skrycie tak bardzo jej się to podoba, że kilka razy miała podczas snu orgazm. A co ja myślę-zdrowa kobieta. :classic_cool: 4I

Gość gość
Ku=tas i wibrator to zbyt prosta fantazja na tak wyrafinowane forum. Ale nieziemskie orgazmy. Polecamy. :P 4I (Tzn ja, wibrator i ku=tas, nie ja i rozbójnik :D )