Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy niedoswiadczony zolnierz

Polecane posty

Gość gość

Witajcie moze tutaj uzyskam pomoc od niedawna służę w wojsku i nie mam czasu na wiele spraw poznałem dziewczynę w owym mieście jest fantastycznie tylko ze ja nie jestem obeznany w "tych " sprawach i niechce by mnie wyśmiała i tutaj mam problem czy możecie mi wytłumaczyć dziewczyny kiedy najlepiej współżyć z dziewczyna by nie zaszła w ciążę tj kiedy zaczynają się te nieszczęsne dni plodne ? Po okresie czy przed ? Generalnie nie chce wpaść gdyż wiem ze dziewczyny maja uczulenie na latex a bardzo wazna dla mnie jest by czuła się spokojnie głupio tak pytać :(

Gość gość
Są tutaj mądre kafeterianki wierzę w to ze pomogą po chlopsku wytłumaczyć

Gość gość
uzyj google nie gryzie. Są różne metody zabezpieczania przed ciążą nie tylko gumki. Czytaj chłopie a nie czekaj na gotowe!

Gość gość
Czytałem ale jak zacząłem czytać kafeterię to widzę ze bardzo wiele par zalicza wpadkę wiec niewiem juz w co wierzyć .wczoraj 2 godziny czytałem i w sumie jestem dalej głupi.generalnie wiem jak się zabezpieczać ale rozmowy w stylu kiedy masz okres przed pierwsza intymnością uważam nie na miejscu burza taka cieplejsza atmosferę .wiem ze po śluzie też można poznać ech...czy ktoś mnie zrozumie :(

Gość gość
Ona ma uczulenie na lateks? czy tak teoretyzujesz tylko?

Gość gość
nie rozpoznasz jej dni płodnych po sluzie bo sam śluz nie jest żadną wyrocznią i opieranie się na tym sprawi że wpadniecie! Trzeba się stale zabezpieczać a nie liczyć na łut szczęścia.

Gość gość
Dziewczyna powinna wiedzieć jak konsumować piz.ę

Gość gość
Nie chcę by brała tabletki a tak boje się ze będzie miała uczulenie na latex .poprostu boje sie ze nie wyjdzie nam .wogole w sumie nie jesteśmy tak bardzo długo ja żyje innym światem przyznam ze nie widzimy sie czesto wiec kazda intymna rozmowa jest mega stresujaca juz czasem nie wiem dlaczego to tak wpływa na mnie :( dlatego myślałem ze tutaj otrzymam porady dziewczyny jak rozpoznajecie dni plodne ???

Gość gość
skoro tak się strasznie wszystkiego na zapas boisz to chyba powinieneś sobie odpuścić ten związek. Jak pisałam dni płodne to nie takie hop siup i daruj sobie ich rozpoznawanie gdyż wymaga to skrupulatnej i dokładnej obserwacji cyklu -badania śluzu, stanu szyjki macicy oraz pomiarów temperatury. Tego ty nie zbadasz więc zabezpiecz się prezerwatywą i środkiem plemnikobójczym.

Gość gość
A dlaczego ma odrazy darować sobie związek ????? Niejeden facet mógłby tak myśleć jak autor .kazde nowe jest inne trudne on wyraznie podkresla ze sie boi (pewnie ja stracic ) jednak ja jestem zdania byś jednak porozmawiał szczerze z swoja partnerka i ona niech pójdzie do ginekologa możesz nawet iść z nią on rozwieje wszelkie wasze wątpliwości .uwazam ze bardzo dojrzale postępujesz i to naprawdę super ze myślisz o kobiecie a nie stawiasz na 1 miejscu swój sprzęt :)

Gość gość
tak autor mysli o kobiecie niby jak? , jak wstydzi sie zapytac kiedy miala okres i wymyslil sobie ze ona bedzie miala uczulenie na lateks to napewno pojdzie z nia do ginekologa , chlopcze jak tak sie wstydzisz to znaczy ze nie dorosles do sexu , a jak ktos wyzej napisal wyznaczenie dni plodnych i nie plodnych to nie jest latwe i trzeba wiedziec kiedy byl okres

Gość gość
Dziewczyny skąd w was tyle jadu ????

Gość gość
Nie bądź śmieszny że dziewczyny źle reagują na prezerwatywy !!! Jesteś wygodny i nie chce się Tobie na k****a gumy zakładać i być odpowiedzialny !!!!! Alergia na latex to żadkość ! Po za tym są teraz coraz lepsze prezerwatywy i też bez lateksu !!! Po za tym ja starając sie o dziecko niby w dni płodne w środku cyklu nie zaszłam w ciąże a tu niespodzianka zaraz po okresie w dni właśnie niepłodne ciąża !!!! Nie ma reguły dni płodne różnie wypadaja i nigdy nie wiadomo kiedy !!! Chyba że twoja niby dziewczyna mierzy temperature w cipce od kilku miesiecy i może określić na 80% kiedy prawdopodobnie ma owulacje ! Czyli zostaje Tobie leniu i nieodpowiedzialny człowieku zakupić prezerwatywy !!!

Gość gość
A środki plemnikobójcze? Lub zostaje spirala ale to dla takich kobiet co juz rodziły jak się nie mylę

Gość gość
Przecież wiadomo ze prezerwatywa nie jest 100 procentowa wystarczy ze pęknie i po zawodach :))))

Gość gość
on wstydzi sie zapytac o okres dziewczyny porazka

Gość gość
Zawsze jak dziewczyna ma mieć okres wychodzi o północy i trzy razy puka w brzozę. One mają taki rytuał.