Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cechy kobiety,ktora nie interesuja sie faceci

Polecane posty

Gość gość

1 Ubranie typu starszej pani lub ściskanie się w ciuchy typowe dla nastolatek 2 Niszczenie włosów: ciągle farbowanie mimo widocznego przerzedzenia wlosow,tona lakieru 3 Nałogi: papierosy,alkohol 4 typ księżniczki: zada od wszystkich a sama prozniaczy się 5 brak higieny,ale tipsy i tapeta muszą być 6 brak zainteresowań 7 duza otyłość 8 nieumiejętność przyjmowania krytyki 9 nie radzenie sobie z czynnościami domowymi 10 arogancja

Gość gość
Rozumiem, że wszystkie 10 musi być spełnione? Bo znam taką co spełnia punkty za wyjątkiem 9, a jej mąż jest w nią wpatrzony jak w obrazek (dodam, że zanim się z nią ożenił była panna z dzieckiem poczętym w podstawówce)

Gość gość
Nie interesują się grubaskami albo tymi przesadnie chudymi. Fatalny jest brak biustu. I brak szczupłych, zgrabnych nóg. Tragedia też to roszczeniowe księżniczki, ale to wiadomo. Krótkie włosy to również beznadzieja.

Gość gość
Cechy, które podajesz, autorko przypisuje się paniom z Altzheimerem :D

Gość gość
do gość dziś Z tych cech to chyba tylko roszczeniowa ksężniczka tylko mnie odrzuca

Ja tam mogę tylko w swoim imieniu. Gdybym musiał zainteresować się jakąś kobietą to nie mogłaby być wulgarna i tzw. borciuch

Gość gość
krótkie włosy mogą odrosnąć a niektórym nawet pasują.