Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto się nie puszczać?

Polecane posty

Gość gość

Warto się nie puszczać? Szanować się? Związać się z ubogim dla charakteru i dobrego serca? Pracować uczciwie? Mieć wieczne problemy z kasa? Zapuścić się. .i gubić życie.. Dzisiaj stanęłam obok znajomej z liceum, ona nawet nie ma matury..i nie wstydzi się tego czym się zajmuje..patrzyła na mnie jak na g****o..a ja tak się czułam będąc po 2 kierunkach i znając 3 języki. Może wierze w coś co nie ma sensu?

Gość gość
Mogę ciebie zmartwić prostytutki starzeja się bardzo szybko.

Gość gość
Chyba nie prostytutką bardziej...wyglądałam przy niej na min 5 lat starsza :( Poza tym dlaczego zmartwic, chyba wręcz przeciwnie..

Gość gość
Jest tu taki temat dlaczego niestudiujacy śmieją się ze studentów. Pewnie dlatego. Takie pytania to się zadaje w wieku lat 16-17 A około 20 zna się już odpowiedź.

Gość gość
Po pierwsze to młody wygląd to sprawa genów a po drugie to czym się właściwie koleżanka zajmuje

Gość gość
Szczerze? Nie warto. Ja zyje wedlug swoich zasad, zero zdrad maz dziecko, uczciwa praca i tylko to sie dla mnie liczy. Maz do pewnego czasu byl dumny ze ma taka zone. I co. Raz zostawił mnie i malego dla takiej jednej malej puszczalskiej zdziry. Wrocil z podkulonym ogonem. Wczoraj odkrylam w jego tel mase polaczen od dziewczyny, która ma w naszych stronach opinie... K***y. Pytam dlaczego, co go kreci w tych dziewczynach, w czym one są lepsze ode mnie. A on? Ze poznal Kasie z calkiem innej strony, wyluzowana dziewczyna ktora nie przejmuje sie opinia innych. Zapytalam : a we mnie zadnych dobrych stron nie widzisz? A on, po dluzszym zastanowieniu: "jestes dobra matka". Pytam czy naprawde tylko matke we mnie widzi, nikogo innego a on " a co bys chciala usłyszeć?". Nie kontynuowalam tematu. Z jednej strony faceci śmieją się z dziewczyn lekkich obyczajów a z drugiej jednak cos ich do nich ciagnie. Żałuję ze zyje wedlug jakichs tam swoich zasad bo wlasnie zdalam sobie sprawe ze otoczenie odbiera mnie jako nudną osobę i dlatego kazdy się ode mnie odsuwa, nawet mąż.

Gość gość
Geny, genami, ale nie mówcie mi ze stres, gorsze kosmetyki itp itd na to nie wpływają. Pracuje w jakiejś agencji dla ku. Nie żałuję tego ze studiowałam, współczuję ludziom którzy śmieją się ze studiujących. Martwi mnie to, że ja musze wyjechać żeby w swoim zawodzie zarabiać godne pieniądze (i co..jestem po politechnice). Miałam bajonskie oferty pracy przez łóżko, nigdy nie skorzystałam. Pracuje uczciwie, ale zwykła ku. Ma się tu lepiej niż ja. Ale spoko wrzucajcie na mnie XD

Gość gość
Wpisie "nie warto". Przykro mi...olej go i znajdź kogoś kto Cię pokocha i DOCENI. A takich historii fakt..słyszałam mnóstwo...dlaczego faceci nas nie doceniają tylko idą do k...to jaki jest sens w tym wszystkim

Gość gość
Muzulmanie zrobia z ta cala europejska sodoma porzadek.

Gość gość
Widocznie k***wstwo jest bardziej pptrzebne na świecie niż twój zawód. I niestety ale tendencja będzie rosnąca. Skoro więcej kobiet stawia na pracę i karierę olewajac przy tym życie damsko męskie, tym bardziej k***wki chętne na sex mogą windowac cenę. W sumie wasza wina.;)

Gość gość
Prawda jest taka, że facet czuje się lepszy przy k. Ona go nie ocenia, a przecenia itp itd. Poza tym faceci lecą na kobiety które o siebie dbają. ..to że to najczęściej k, bo normalne kobiety nie biegają do pracy i po dzieci w mini i szpilkach to inna kwestia..wiec po co matki nas wychowują na szanujące się kobiety? Po to żeby później nikt nas nie szanował?

Gość gość
Jak byście zarabiali wystarczająco to byśmy się zajmowały domem i związkiem. ..:)

Gość gość
12:24 gdybyscie sie nie emancypowaly i nie wymagaly parytetow to byscie nie musialy chodzic do pracy a facet zarabial by wystarczajaco zeby wykarmic rodzine!

Gość gość
12:24 ale wam sie zachcialo byc jak facet i bawic w facetow to macie

Gość gość
gość dziś 12:24 ale wam sie zachcialo byc jak facet i bawic w facetow to macie No tak. Wszak 100 lat temu kobiety nie mogły głosować i nie mogły iść na studia. I co ty na to geniuszu jakbyś miał córkę a ona chciała studiować ale by nie mogła bo by była kobieta?? Do autorki i tej ktorej mąż ją zdradza z jakąś panną: będźxie sobą a zobaczysie, że traficie na odpowiedniego. A po drugie, co wy myślicie, że jak wasi faceci polecieli za jakimiś k***wnami, bo one takie wyluzowane i beztroskie0 to jakby się z nimi ożenili to proza życia by ich zjadła. Już by nie byli tacy zafascnowani tymi k***wnami, bo byłyby kłotnir o rachunki, siedzenie w nocy przy chirym dziecku, pranie brudnych skarpet itd. K***wna znowu stała by sie zwykła i pospolita a oni szukali by nowej. To taki typ. Nie ma się co przejmowac jakimiś niedojżałymi palantami, nawet tu na forum, zobaczcie ile jest takich mściwych, malutkich i zakompleksionych facecików, bredzących coś o emancypantkach. Po prostu sa to głęboko nieszczęśliwi mężczyźni, których żadna nie chce, więc bredzą coś o tym, że kobiety dziś są jak mężczyźni, albo, że po 30 brzeydną a żaden facet ich nie zechce, albo, że jak facet zdradza, to jest wina żony, bo widać czegoś mu brakuje w małżenstwie - po prostu wszyscy ci tak piszący muszą się czymś dowartościować. A że z kobietami całkowicie im nie wychodzi, więc są w stosunku do nich agresywni.