Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym zaprzyjaźnić się z atrakcyjnym, ale niedostępnym dla mnie mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

Moglby spotykac się z innymi kobietami. I odwoływać nasze spotkania, bo wychodziłby ze swoja dziewczyną^^

Gość gość
a ty masz zadatki na pedała

Gość gość
Na stalkera? Nie śledziłabym go ani nie prześladowała. Odpowiadałby mi o swojej kobiecie, kiedy ja pomagałabym mu wiązać krawat lub zapinać guziki koszuli:) Chciałabym narelacje z randki:)

Gość gość
*Czekałabym na

Gość gość
Nie. Nie mogłabym go mieć dla siebie. Nawet by mnie nie dotykał.

Gość gość
Pokazałabym mu tutorial na ut:)

Gość gość
numero duo to pedzio

Gość grazyna89
Spotkalam takiego.Znamy sie od kilku miesiecy.On nie ma czasu na spotkania ze wzgledu na ciagla prace i lubi ze mna tylko pisac i ogladac mnie wirtualnie.Zaprosil mnie na spotkanie i wystawil mnie dzwoniac dzien wczesniej ze nie wypali ze wzgledu na prace.Odpuscilam sobie i stracilam nadzieje na sex...a on zaczal znow do mnie pisac i probuje naprawic co spieprzyl.Stracilam zainteresowanie a on zrozumial ze popelnil blad.Gral moimi uczuciami od kilku miesiecy a ja mialam nadzieje na spotkanie i sex.Jest zbyt niedostepny i nie da sie go zarwac.Zmeczylo mnie to i mam dosc takiego zachowania.Raz dzwoni raz milczy nie wiesz co masz myslec !

Gość gość
Ale ja nie chcę z nim uprawiać seksu. Chcę tylko, żeby mnie podniecał:)

W moich ustach zdanie "wygoogluj sobie to" brzmi bardziej jak "jesteś idiotą niepotrafiącym samodzielnie myśleć, to użyj protezy mózgu większości osób z Internetu".

Gość gość
Zaraza rozprzestrzenia się jak widzę.

Gość gość
Wow. A ja korzystam z google, bo nie uwłacza to mojej inteligencji;) Informacje z internetu, tak jak i z innych źródeł należy weryfikować, jeśli chce sie być dobrze poinformowanym. Gdy czegoś nie wiem to zdolność samodzielnego myślenia jedynie pomaga w rozeznaniu. A ja chcę chłopa takiego nie dla mnie😭

A ja używam młotka i też nie uwłacza to mojej inteligencji, ale gdybym miał młotek zamiast mózgu, to pewnie zbyt mądry bym nie był.

Gość gość
I pewnie niestety nie jesteś skoro użytkownikow google uznajesz za niezdolnych do samodzielnego myślenia.

Więcej, nawet się przyznałem, że sam Googla używam. Więc mogłabyś mi wyjaśnić do czego pijesz?

Gość gość
Uznałam, ze młotek ma byc metaforą google. Nie spinaj sie czlowieku. No i jeszcze ten tekst o idiocie naprowadzil mnie takie zrozumienie. Miłego dnia, bo chyba takiego potrzebujesz🖐️

Gość gość
Uwielbiacie konflikty :)