Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy wszystkie naprawdę

Polecane posty

Gość gość

Znacie tyle rodzin patologicznych? Ciągle tu czytam ze znacie jakichś pijaków i nierobów którzy kupę kasy ciągną z mopsu, ja chyba nie znam nikogo takiego. Skąd znacie takie rodziny i skąd wiecie jakie mają dochody?

Gość gość
No ja znam patologia taka ze szok narobili dzieci tylko dlatego ze dostają na nie pieniadze z mopsy obije nie pracują dzieciaki chodzą brudne oni chleba za ta kasę. Szkoda tych dzieciaczków, nic z nich nie wyrośnie dobrego jak rodzice taki przykład daja

Gość gość
Jestem radną w radzie dzielnicy , stąd wiem, jakie sa problemy z patologicznymi rodzinami, ile ich niestety jest i jakie są roszczeniowe. 500+ takim nie pomaga, tylko sklania do jeszcze wiekszych roszczeń przy kompletnym nieróbstwie. Kilka pokoleń zyje nie skalanych zadna praca, na zasiłkach , nie placą czynszu i maja pretensje,ze wszystko im sie nalezy . Dzieci rosna takie jak ich rodzice, dziadkowie . wszyscy obrazeni, za panstwo ( czyli my, obywatele) za malo im daje- bo im sie przeciez nalezy. No i pracowici, przedsiebiorczy ludzie musza na nich pracowac. Czasem bywa choroba, ale bardzo rzadko, na ogol alkoholizm i kompletne lenistwo...