Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 2 dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Dobra zacznijmy od początku mam 24 lata i posiadam 2 dziewczyny jedna 21 dróga 22. Jako młody chłopak nie byłem lubiany i nie miałem powodzenia u kobiet. Gdy miałem 19 lat poznałem na GG pewną dziewczynę (ona trzy lata młodsza) Pisaliśmy tak aż w końcu po roku się spotkaliśmy (ja byłem prawiczkiem ona dziewcą ) po 2 spotkaniach wyladowaliśmy w łóżku i zostaliśmy parą lecz po ok. pół roku postanowiliśmy zawieśić związek (ok 2 h drogi samochodem ) Lecz dalej utrzymywaliśmy kotakt po jakimś czasie znowu zaczęliśmy się spotyspotykać i po pewnym czasie znowu byliśmy parą. Ok pół roku temu poznałem drugą dziewczynę ona już na miejscu dobrze nam się dogaduje w łóżku i wogóle ale jeśli chodzi o charakter się to moja pierwsza dziewczyna jest lepsza. Problem w tym że nie chcę przerywać ani jednego ani drogiego zawsze mam takie jakby zabezpieczenie na wypadek gdyby któraś mnie zdradziła /zostawiła.

Gość gość
Ranisz je obie ale co tam, ważne żebyś miał zabezpieczenie...ale z Ciebie d**ek. Takich jak Ty facetów trzymających kogoś ,,w zapasie" trzeba omijać szerokim lukiem.

Gość gość
dobry pomysl nigdy nie myslalem w ten sposob, dzieki za patent

Gość gość
Jeśli tak traktujesz dziewczyny, to niezły z ciebie d**pek, współczuję przyszłej żonie. Majac 24 lata powinienes miec już poukładane w głowie. Twoje podejscie do życia jest beznadziejne..bzykanie to nie wszystko..życie to zweryfikuje i obudzisz sie nagle z reka w nocniku.. W tej chwili krzywdzisz obie dziewczyny, jak sie dowiedza i sa wartosciowe to nie beda chciały z toba byc na pewno..

Gość gość
a wiesz, że w języku polskim obok Ó zamkniętego istnieje również U otwarte?