Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na prezent na święta dla męża?

Polecane posty

Gość gość
Ja mojemu kupuje zestaw upominkowy perfum w douglasie, skarpetki np. Firmy adidas, ocieplane rękawiczki, koszulki w jego stylu i słodycze :D

Gość gość
Ja mojego wrobie w dziecko :)

Gość gość
To się ucieszy..........

Nie wiem jak mam zaregować na takie tematy. Nie znasz własnego męża, nie interesujesz się nim, nie rozmawiasz z gościem, że nie wiesz, co mu się marzy albo czym można go zaskoczyć? To po co Wam w ogóle to małżeństwo?

Gość gość
Marzy mu sie ps4 albo nowy motor. Interesuje sie dłubaniem przy samochodach i ogólnie samochodami. Wiadomo, że tego nie kupie. Wszystko co mogłam kupic to kupiłam.

Dobra, a myślałaś o czymś do ubrania? Ubranie to naprawdę fajny, uniwersalny prezent i dostosować go można indywidualnie do każdego mężczyzny. Np. jeżeli facet uprawia sport, biega, czy gra w piłkę możesz pomyśleć o nowej bluzie albo dresie. Jeżeli przydałaby mu się nowa elegancka lub codzienna koszula - super! Z takiego prezentu z uśmiechem będzie korzystał przez lata.Dobrym pomysłem jest też podarowanie np karty podarunkowej z konkretnego sklepu, dzięki temu Twój bliski będzie mógł sam wybrać idealny dla niego produkt. A jak zdecydujesz się na tego typu prezent to w pierwszej kolejności zajrzyj do nas >> www.ombre.pl <<, W razie pytań służymy pomocą! :)

a co lubi? Moj-rowerzysta bedzie smigal w tym sezonie z torba rowerowa, cos takiego http://www.bikebelle.pl/torby-na-rower/3327-torba-rowerowa-mira-elston.html Moze cos wlasnie zwiazanego z jego hobby? Moj brat np lubi gotowac, kupilam mu zestaw noze z Tk Maxxa taki w bloku.. powinien sie cieszyc, mam tylko nadzieje, ze sie dziecko do nich nie dorwie

Gość gość
to skoro lubi dłubać przy samochodzie to jakies narzedzia. Zgadzam sie z opinią wyższej, to smutne ze pytasz obcych osób o prezent dla męża

Gość gość
Mój mąż ciagle żyje w niedoczasie, więc postanowiłam mu kupić zegarek w https://www.demus-zegarki.pl/, żeby jakoś ten niedoczas mógł kontrolować ;)

Gość gość
Nie iwem co w tym smutnego . Chore jestescie. Znam mojego faceta na wylot a jednak mam prbólem co mu kupić .

Dla mnie to też smutne. Nie wiedzieć z czego się ucieszy i co kupić. Nie wiem, wykup mu jazdę jakimś odjechanym samochodem sportowym, powinien się ucieszyć.

Gość smile99
Mój mąż pracuje rękami i coś wydaje mi się, że brakuje mu rękawiczek wraz z ochraniaczami na przedramię. Nasuwa mi się myśl, właśnie takiego prezentu http://js-gloves.pl/ochrona_przedramienia__zarekawki-1151.html . Uwielbiam praktyczne, trafione i użyteczne prezenty. Wiem, że moje pieniądze nie pójdą na marne.

Gość gość
mój dostanie ładowarkę do akumulatorów (samochodowych, bo mamy ich kilka) i taki wózek warsztatowy na narzędzia (za ok. 2 tys. - prezent połączony z urodzinowym), o którym mi kiedyś "wspomniał" ;)