Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marceliusz

Rozrywka Wrocław

Polecane posty

Gość Marceliusz

Hej, Zastanawiamy się ze znajomymi nad spędzeniem miło weekendu. Stąd pytanie czy był ktoś z Was może w Zona71?

Gość gość
Tak, ja byłem ze znajomymi w Zonie71. Zostałem zaproszony, gdyż był to prezent urodzinowy dla mojej koleżanki od naszych wspólnych znajomych. Bardzo mi się podobało.

Gość gracjjan
Zona71 to bardzo fajne miejsce!

Gość gość
"Zona71 to bardzo fajne miejsce" A ja własnie poszukuję informacji na temat miejsc, w których mogę zorganizować imprezę integracyjną

Gość gracjjan
No to zajrzyj sobie na stronkę Zona 71, sprawdź cenniki i ewentualnie zrób rezerwację.

Gość gość
"gracjjan 2016.12.15 No to zajrzyj sobie na stronkę Zona 71, sprawdź cenniki i ewentualnie zrób rezerwację." Tam jest spoczi :) Wybawicie się

Gość michalina_michalak
A czy ktoś z Was organizował tam może wypad firmowy? Zastanawiamy się nad czymś, co skutecznie oderwie nas od pracy :)

Gość Kamillis
@michalina_michalak ja nie, ale o tym laser tagu dowiedziałam się własnie przez to, że kolega był na takim wypadzie z kolegami programistami :D Polecał na zintegrowanie się. Ja sie wybrałem z kolegami ze studiów, nie potrzebowaliśmy integracji :D Ale naprawde dobrze się bawaliśmy jak na ,,dorosłych" facetów. Lepsze niż paintball