Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was mowi do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak, zastanawiam sie czy tylko ja tak mam, ale oczywiscie tylko gdy jestem sama w domu, choc czy tak mnie samej wydaje sie to dziwne. Ale tak juz mam, tak jakby mosiala mysli ktore mi sie placza po glowie ,,uwonic´´. Powiedzcie prosze, ze nie jestem sama :p

Gość gość
uwolnic*, przepraszam za literowki

Gość gość
Kiedy mąż wychodzi z domu, mówię na głos sama do siebie...nie napiszę co mówię:P

Gość gość
ja zazwyczaj nadaje sam do siebie w aucie gdy jade sam a jak mnie cos wkur.... to nawet sie dre ;)

Gość gość
ja też tak mam, ale tylko jak jestem sama w domu, , najczęściej przy zmywaniu.Niestety najczęsciej wyzywam, sama się tego wstydzę.

Gość gość
Mówienie do siebie nie jest normalne i nie próbujcie siebie tutaj wybielać. Tylko ludzie z zaburzeniami, bełkoczą coś pod nosem sami do siebie.

Gość gość
Czasem mówię, ale to jak nikt nie slyszy ;) Przewaznie jak obmyślam sobie jakis plan dzialania. Albo jak muszę wykonać ważny telefon i nie wiem jak zacząć to sobie na głos mówię jak zacząć :P

Gość gość
Kiedyś tylko kiedy byłam sama, teraz nawet jak idę ulica to mowię sama do siebie. Ludzie myślą ze przez Bluetooth gadam :D

Gość gość
ja wiem że to coś nie tak ale w chwilach wyjątkowego napięcia kiedy rozbrajam np życiową minę to mówię głośno co robię i to mnie uspakaja ale tylko wtedy ,no może do grzybów ale tych pięknych w emocjach ,a psychicznie to chyba aż za zdrowy jestem!

Gość wrednybabsztyl
Ja gadam do siebie.W końcu trzeba z kimś inteligentnym porozmawiać :)

Gość gość
uff, to mi ulzylo, ze jest nas wiecej :p