Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaa3

Podolog Wrocław

Polecane posty

Gość Karolinaa3

Poszukuję dobrego podologa we Wrocławiu.Chciałabym skonsultować się w sprawie bolących mnie stóp. Wydaje mi się, że przez stopy, moja postawa jest nieco "skrzywiona", jednak może być to moje złudne wrażenie. Słyszałam od znajomej, która miała kiedyś problemy z halluksami, że gdzieś przy ulicy Świdnickiej jest gabinet podologiczny, ale zapomniałam, w którym miejscu dokładnie, a zaczyna mi bardzo zależeć na tej informacji. Niestety nie mam na razie kontaktu ze znajomą. Więc szukam w internecie informacji. Czy orientujecie się gdzie mieści się jakiś dobry gabinet podologiczny, przy ulicy Świdnickiej we Wrocławiu?

Gość gość
Faktycznie możesz nie wiedzieć.... ciężko znaleźć w internecie. Ja byłem kilka razy u podologa jak okazało się, że mam halluksy jakieś tam... nie pamiętam dokładnej nazwy... Powodzenia w poszukiwaniach

Gość BeataC
Ja tam chodzę na wizyty właśnie z moimi halluksami. Czytałam właśnie w internecie co nie co w temacie mojego problemu i wpadłam na ten wątek. Pod adresem ul. Świdnicka 46 szukaj. Pod tymi starymi arkadami, tam jest przystanek autobusowy... nie umiem Ci lepiej wytłumaczyć

Gość gość
Podologi nauczysz się w Beauty lux - zarówno poziomie zawodowym, jak i domowym. Tak więc wydaje mi się, że temat jest zdecydowanie godny uwagi. Kwestia tego, czy was to interesuje i chcecie działać w tym kierunku, ale ogólnie sama podologia jest mega ciekawym zagadnieniem.

Gość gość
bolace stopy to raczej problem od kregoslupa, zle dopasowane buty itd. potodolog to po ptostu scina frezarka, wstawia klamry itp. potem jeszcze wmasuj****lsamy i masci, usluga podologiczna wystracza do kolejnegio wiekszego przejscia w sandalkach

Gość Kalina767
A ja się wcale nie zgodzę z moim przedmówcą... to tak nie jest. Podolodzy potrafią naprawdę skutecznie pomóc. We Wrocławiu znam m.in. http://wroclaw-podolog.pl i wielu osobom już pomogli.

Gość gość
podolog to sciema i darcie z kasy, wystarczy pedicure spa lub dermatolog lub chirurg

Gość izabelapoplawska
ja byłam kiedyś z problemem ze stopą na ulicy Grota Roweckiego 100? (nie pamiętam dokładnego numeru ulicy). Profesjonalnie mi wyleczyli to co inni nie mogli. Dlatego polecam

Gość warsjajska

Jestem po rocznej szkole podologii SEK i przyswoiłam sporo z zakresu chorób i pielęgnacji stóp. Dodatkowo udzielają pomocy w dofinansowaniach unijnych na własny gabinet więc można zrobić duży krok do przodu. Szkoła dobrze wyposażona w sprzęt nowej technologii.