Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra reakcja na jej pisanie, on sam nie napisze...

Polecane posty

Gość gość

On sam inicjatywy nie wykaże żeby napisać, ale jak ona napisze to bardzo chętnie podejmuje rozmowę. Dlaczego on się tak zachowuje?

Gość gość
czyli nie powinno sie pierwszej pisac do faceta po wymianie swoich nr tel?

Gość gość
Powinno, powinno. Normalni ludzie nie patrzą kto pierwszy napisze.

Gość gość
Dodam, że ja napiszę do niego jedno zdanie/ pytanie, a on na to 5 zdań. Na propozycję spotkania zareagował bardzo pozytywnie, chce się spotkać i to jeszcze nie raz, ale teraz go nie ma tutaj, ale powiedział, że jak będzie to na pewno się odezwie. Wcześniej było już trochę tych spotkań, około 10-15. On sam raczej nic do mnie nie pisał, chyba, że miał jakąś sprawę, ale jak po dłuższej przerwie nie widzenia się (z tego powodu,że go nie ma) to bardzo pozytywna reakcja.

Gość gość
A jak wiele polskich śmiesznych księżniczek tak robi jak ten chłopak, to wtedy nie widzą w tym nic złego. Hipokryzja.

Gość gość
Ja nie widzę nic złego w zachowaniu tego chłopaka. Po prostu zastanawia mnie co nim kieruje... zazwyczaj albo ktoś chce rozmawiać, wtedy sam pisze i jest chętny do rozmowy albo nie chce utrzymywać kontaktu, nie pisze, a jak dziewczyna napisze to odpisze krótko. A on sam nie napisze, ale jak ja napisałam to reakcja bardzo pozytywna, żywa, rozgadany... Kwestia nieśmiałości, niepewności co dziewczyna o nim myśli czy czego?