Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młódka odebrała rozum synowi

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego syn ma 34 lata jest parę lat po rozwodzie ma 8 letnią córkę, po rozwodzie był z kobietą która go oszukała i po roku wróciła do męża. Niedawno ponad rok temu poznał kobietę przez internet (mieszkamy w UK) z Polski. Młodą 25 lat też z córka w wieku 8 lat. I kompletnie zwariował, po kilku rozmowach postanowił do niej lecieć spotykali się itp.

Gość gość
Młódka miała męża ale dla mojego syna postanowiła go zostawić taka zakochana, po wielu komplikacjach zamieszkali razem w UK. Ona nie pracuje bo jest cwana syn zarabia duże pieniądze, siedzi w domu, a on wracając jeszcze jej we wszystkim pomaga, choć naprawdę nie wiem co ona jeszcze mogła nie zrobić skoro nie ma małego dziecka i cały dzień wolny. Wygląda na skromną dziewczynę, moja córka bardzo ją lubi, mówi, że jest szczera itp. ale dla mnie wszystko jest grubymi nićmi szyte. Według mnie doji mojego syna i wykorzystuje, chciała kotka za 2 tys kotka syn kupił. Albo taka sytuacja z niedawna, żę ja przy obiedzie takim wspólnymy rzuciłam jej, że syn mój dla niej świat swój na głowie postawił ta nagle łzy w oczach, że ona też wiele zostawiła (bo w pl pracowała z mężem miała duży konflikt o to odejście) i jak on zobaczył że gówniara płacze to za rękę i do domu, a mi zadzwonił powiedzieć, że nigdy tam nie przyjdąw tym na wigilie póki ja jej nie przeproszę, a ona nie wybaczy.Syn po wielu nieszczęśliwych chwilach po protu jak ją poznał stracił rozum nie widzi jak ona nim manipuluje i wykorzystuje, boję się, że znowu będzie cierpiał, zwłaszcza przez taką gówniarę. Jak z nim delikatnie porozmawiać?

Gość gość
No i co w tym dziwnego? :D Młódka to 18-nastka, a nie młoda kobieta, do tego z dzieckiem. Po drugie rozwodnik to nie żadne ciacho :) zdaj sobie sprawę kobieto że twój syn to już nie żadna pierwsza kategoria :) rozwodnik z dzieckiem :o

Gość gość
ale syn ma powodzenie przede wszystkim nie jest człowiekiem biednym, a rozwód był z winy żony bo go zdradzała

Gość gość
A że wróciła do męża tym bardziej nie świadczy dobrze o twoim synu

Gość gość
Wina jest zawsze po dwóch stronach - żona zdradzała z jakiegoś powodu, a ta druga też nie bez powodu wróciła do męża.

Gość gość
wróciła bo też mieli dzieci nagle jej się odwidziało i zostawiła go w Wigilię

Gość gość
syn jest dobrym człowiekiem tylko szczęścia nie miał, jeszcze zanim ją poznał zaklinał się, że ma dość bycia z kobietami teraz nagle jest po uszy zakochany

Gość gość
Ale czego ty chcesz? Masz racje, ze szemrana babeczka bo meza zdradzala i pracowac nie chce. Tylko, ze nic nie zrobisz. Twoj syn najwyrazniej musi dostac nauczke

Gość gość
a żona miałą takie powody jak i teraz pewnie miała bo się z drugim facetem rozwodzi bo go wpuściła w maliny

Gość gość
Zostawiła bo pewnie poza kasą i może powierzchownością twój syn ma niewiele do zaoferowania :) a do tego jeszcze zapatrzona w synusia matula :D oj kobito zajmij się swoim życiem i daj żyć dorosłemu synowi, a nie będziesz go teraz utwierdzać jaki to on wspaniały, tylko lafiryndy do d**y :D

Gość gość
chcę by zrozumiał, że ona go oszukuje, syn tłumaczy ją na każdym kroku i broni. Też mu mówiłam, że męża zdradzała, ale on że na rozwodzie orzekł sąd jego wine bo się rzekomo nad nią i na córką znęcał, i że jak się tylko poznali to mężowi powiedziała, że nie chce już z nim być.

Gość gość
jeżeli dobrze rozumiem to ona miała ta córkę w wieku 17 lat, miała męża i dziecko a twojego syna poznała przez internet, nagle zostawiła wszystko i przyleciała do syna i z nim mieszka,czy córka mieszka znią - zobaczyła dobra partie w facecie i chyba naprwde chce go doic, ale nie mozesz nic zrobić, widzisz ze jak bedziesz tam mieszac to syn nie będzie sie do ciebie odzywał, syn jest jakistaki jak małe dziecko a nie dorosły facet ,rozumiem ze sie zakochał ale on juz jest dorosły a zachowuje sie jak smarkacz,skoro wiedział ze dziewczyna ma męża i dziecko to po co ciągnał zwiazek i pozwolił by ta do niego przyleciała, nie broń tak syna bo on tez jest niełe ziółko, jak ona go zrani to on pocierpi i moze sie czegos nauczy, ty za bardzo go rozpusciłas i za bardzo nad nim skaczesz, niech sie uczy na błędach, widac że jestes nadopiekuncza

haha, jak to byl ten kawal? spotkaly sie dwie kobiety. jedna pyta druga: jak tam z dziecmi. corka wyszla za maz za wspanialego mezczyzne. nosi ja na rekach, spelnia kazda zachcianke. dobrze zarabia, wiec ta moze zostac w domu. po pracy jeszcze pierze, odkurza. a syn znalazl taka zolze, chce byc pepkiem swiata,syn ma spelnia kazda jej fanaberie. leniwa jakas, uwaza ze syn ma na nich zarabiac. i jeszcze ma jej pomagac po pracy w domu....

Gość gość
oj coś mi sie widzi ze jego zwiazki koncza sie przez ciebie ,jestes nadopiekuncza

Gość gość
nie chce by syn cierpiał po prostu, a ona jest tak przebiegła, że nawet tak się podlizuje, że jak jest na zakupach to dzwoni pyta czy czegoś nie chce bo jest to mi kupi, najgorsze jest to, że mój mąż też ją lubi i moja córka mówi że jest naprawdę miła i szczera i też nieszczęsliwa była i ze dobrze że się odnaleźli.

Gość gość
z tamtą to było tak, że ona z mężem nie mieszkała już ale potem wrocila a ta to całkiem mu zawróciła w głowie

Gość gośćhchnknlnj
Dokladnie, tez mi sie wydaje, ze jakis nie tego jest, tylko zonate... Tak sobie mysle, ze On jest "ten zly". A Ty Mamusiu, odejdz od Jego prywatnych spraw i zajmij sie swoim zyciem. To jest DOROSLY FACET!!! Sam na siebie zarabia, sam sie utrzymuje, sam sra sobie do gniazda bo nie mysli a Ty mu w tym pomagasz! Nie dajesz mu mozliwosci przemyslec sobie wszystkiego, On po prostu skupia sie na tym aby udowodnic Ci, ze sie mylisz. Wsio.

Gość gośćsyn
Oj mamo mamo... Na którym forum już to piszesz? Ile razy Ci mam powtarzać to dobra kochana kobieta w końcu jestem szczęśliwy. Kocha mnie kocha Twoją wnuczkę, zajmuje się domem. Do pracy chce iść, szlifuje angielski, jakbyś mnie czasem słuchała to byś wiedziała. Nie przypominaj starych historii. Dobrze wiesz, że z K było tak, że miała dość mojej pracy dlatego szukała czegoś innego a O mnie po prostu oszukała, twierdząc, że do męża nic nie czuje, a potem zostawiając mnie samego w wigilię gdzie pokochałem jej dzieci jak własne. Niczego nie wymusza na mnie... Wiesz czemu dostała kotka? Bo poroniła może jakbyś nie była tak wrogo nastawiona do nas naszego związku to byś wiedziała. Wiem, że wjeżdżacie na mnie bo mężatka jedna i druga, sam się już zastanawiałem co ze mną jest nie tak, ale ani pierwszego a ni drugiego małżeństwa nie zniszczyłem. Mówisz na nią młódka, a przeżyła więcej jak Ty. Tata Ciebie nigdy nawet nie szarpnął, a ją tamten lał. Nie miała jak od niego uciec mieszkała u jego matki z nim, jaj rodzice nie żyją o czym powinnaś pamiętać. Mamo weź do serca to, że ją kocham. Ona kocha mnie. Co do wigilii powiedziała, że niepotrzebnie się uniosłem i że ona się nie gniewa i przeprasza za te łzy po prostu tęskni za rodzeństwem. Tak oto mnie nastawia przed Tobą. Co do pieniędzy K też utrzymywałem jak i O i Ci to nie przeszkadzało. Kocham Cię mamo ale mam dość już Twoich fochów i wynurzeń na temat jej na każdym forum. Jeśli nie jesteś w stanie jej zaakceptować nie wiem co dalej będzie.

Gość gość
a i czemu nie odbierasz jak do Ciebie dzwonię i czemu nie odpisujesz na fb? Proszę Cię ściągnij ten link do tego forum z tablicy u siebie... Wszyscy znajomi to widzą, a tu piszesz niby anonimowo...

Gość gość
Chyba mamy materiał na prowokację roku. 10/10

Gość gość
Hahaha pani Halinko, Paweł jest pewnie zachwycony, że każdy może przeczytać o nim i jego związkach na internecie.:D