Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks z ciocią

Polecane posty

Gość gość

moim marzeniem jest seks z moją ciocią która ma teraz 60 lat. czy myślicie, że to możliwe?

Gość samozłoto
Tu nawet nie chodzi o wiek bo kobiety w tym wieku potrafią być i atrakcyjne i zadbane i temperamentne. Tu chyba raczej chodzi o zbyt bliskie więżi rodzinne. )jesli to rzeczywiscie jest twoja rodzona ciocia czyli siostra mamy lub taty.

Gość gość
wiem że to jest problemem, ale i tak chciałbym żeby była moją kobietą

Gość samozłoto
A ile Ty masz lat? Miałeś kontakty intymne z kobietami? Czy ciocia podoba Ci się jako kobieta, jej twarz, figura, włosy, sposob bycia, charakter itd? Czy to wyłącznie seksualna fantazja?

Gość gość
byłem z innymi kobietami, ale od wielu lat jestem po prostu zakochany w tej właśnie kobiecie. podoba mi się w niej wszystko. od tego jak wygląda jej pupa po to jak zakłada sweter:) trwa to wiele lat i chciałem o tym komuś powiedzieć bo to jest raczej beznadziejna sprawa

Gość gość
gość dziś ... chciałem o tym komuś powiedzieć bo to jest raczej beznadziejna sprawa X Masz racje. Dlatego idź do spowiedzi szczerej z całego życia. Bez picowania. Stań w prawdzie. Powiedz o tych pokusach, które masz w myślach spowiednikowi. Tylko wtedy uwolnisz się od ich negatywnego wpływu. Bo za takimi fałszywymi myślami stoi zły. I zobacz na youtub filmik: Demony seksu Poznasz źródło swoich problemów życiowych, które ściągnąłeś na siebie przez braku walki z nieczystością

Gość gość
weź przestań. boga może nie być a ta kobieta jest. i jakbym ją miał, miałbym wszystko