Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjdzie okres, czy to może ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam bardzo ważne pytanie i chce aby ktoś mi doradził. Otóż sprawa wygląda tak. 1 dnia cyklu miałam stosunek przerywany z moim partnerem. Owulacje miałam niby od 8 do 13 dnia cyklu (według kalendarzyka internetowego). 7 dnia cyklu też odbył się stosunek ale już w prezerwatywie. 23dc też kochałam się (stosunek przerywany). sądziłam, ze już dawno po owulacji i wszystko będzie dobrze. Dzisiaj tj 28dc czyli termin spodziewanej miesiączki, nie mam okresu. Ten cykl był bogaty w stres i jestem od wczoraj na antybiotyku na angine. Nie bolały mnie piersi, brzuch trochę pobolewał. Dopiero dzisiaj w dniu kiedy ma nadejść okres lekko pobolewają mnie piersi przy dotyku. Jestem strasznie zestresowana i nie wiem co mam robić. Na test jest za wcześnie bo 2tyg muszą minąć. Boję się jak nie wiem co i martwię się. Doradźcie mi co robić. Wiem, że stosunek przerywany no nie jest metoda antykoncepcji. Będę wdzięczna za każdą radę. Jestem za młoda na ciąże :( :(

Gość gość
zrób test ciążowy to się dowiesz.

Gość gośćlaluna
Robic test zbyt wczesnie,a tak jest w twoim przypadku,to wybacz,ale glupota,nie wyjdzie prawdziwie

Gość gośćlaluna
Robic test zbyt wczesnie,a tak jest w twoim przypadku,to wybacz,ale glupota,nie wyjdzie prawdziwie

Gość gość
Co mam zrobić ? Boje sie panicznie. Jak uważacie? Co sie dzieje ?

Gość gość
A co tu robić ? Nic. Czekać. Takie biadolenie nic Ci nie da. Nikt Ci tu tez nie wyczyta ze szklanej kuli czy jesteś w ciąży. Przyjdzie odpowiedni czas, to zrób test. Chyba ze wcześniej pojawi sie miesiaczka.

Gość gość
A na stosunek przerywany nie jesteś za młoda ? Teraz płacz i zgrzytanie zębów. Decydujesz sie na seks bez zabezpieczenia, to licz sie z tym jak moze sie to skończyc.