Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość męża

Polecane posty

Gość gość

Mam już dość swojego męża.... Ciągle mnie rani i oszukuję. Gdy mamy jakiś problem - ucieka w alkohol i mnie wyzywa bądź szarpie itd. Gdy w końcu wyprowadziłam się do siostry bo tylko wiecznie kłótnie i kłótnie ( całymi dniami przesiadywał w grze clash of kings) - poczułam ulgę.Niestety los chciał abyśmy wrócili do siebie po dwóch tygodniach (dodam że mamy 3 letnią córeczkę).Obiecywał że już nie będzie grał i pisał z koleżankami tam np.siema piękna itd. No i niestety wchodzi tam codziennie (kierowca zawodowy).A obiecywał że nie gra i nie pisze.I wiele innych takich sytuacji że obiecuje że juz nie a po jakimś czasie wychodzi że jednak kłamał.Czy on jest poważny?

Gość gość
wiem że życie to nie bajka.Ale czy warto z kimś być i żyć w kłamstwie? Po co on w ogóle ze mną jest?

Gość gość
Gdy już wszystko jest ok i planujemy święta zawsze znajdzie się coś co mi to zepsuje... jeszcze nigdy się na mnie nie zawiódł...a on mnie ciągle rani swoimi kłamstwami.

Gość gość
Napewno lepiej niebedzie.

Gość gość
wyszłam za niego za mąż bo rodzice nalegali , podobał mi się i był dobry w łózku. kompletnie go nie znałam . nawet nie zajarzyłam , że nie jest inżynierem. śmierdział potem po pracy , teraz się wydało , że to robol. myślałam , że jakoś to będzie ....

Gość gość
szok, jak można być taką głupią, wychodzić za kogoś za mąż bo był dobry w łóżku?! :O

Gość gość
o tym łóżku to nie ja napisałam tylko ktoś co ma z banią źle

Gość gość
jak wyszłaś za mąż bo dobry w łóżku był to załóż swój oddzielny post bo każdy pomyślał że to autorka postu to napisała.Ewidentnie masz problem .

Gość gość
Podaj maila ja cię odstresuję i zrelaksuję