Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niesmialy chlopak ma tak male powodzenie

Polecane posty

Gość gość

mam 23 lata, wyksztalcenie inż. i niedlugo magister, praca zwykly etat za troche wiecej niz 8000 zl brutto. Jestem niesmialy, widze wokol jak inni szybko znajdują dziewczyny które są nimi zainteresowane, a potem czyta się na forach komentarze jacy to źli są ci chłopacy, potem są samotne matki itd... i cały czas ta sama myśl, ja taki nie jestem, ja taki bym nie był. Więc o co chodzi, że nie mam powodzenia, a osoby narażające dziewczyny na nieprzyjemne sytuacje mają pod tym względem o wiele lepiej?

Gość gość
Niedługo magister i używasz zwrotu "chłopacy"? Tyle te studia są dziś warte, za moich czasów miałbyś problem z ukończeniem podstawówki.

Gość gość
Nie masz powodzenia bo jesteś nieśmiały. Proste, większość kobiet liczy na pierwszy krok ze strony faceta, a Ty pewnie nic w tym kierunku nie robisz, nie zagadujesz...przełam się, poflirtuj, trochę pewności siebie i będzie dobrze ;). Bo jak niby dziewczyny maja poznawać Twój fajny charakter jak jesteś taki bierny w kontaktach z nimi...

Gość gość
Ona cie nie zechce jak cie inne nie chcą Weź na impreze ze dwie długonogie hostessy zainteresowanie twoja osobą gwałtownie wzrośnie Żadnego płaszczenia sie i włażenia w tyłek A jak zostawisz je i spedzisz wieczór tylko z nia to sie ze szczescia posika