Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spalacz tłuszczu który lepszy?

Polecane posty

Gość gość

Wybieram pomiedzy tymi 3 spalaczami, dlatego te bo do 100zł chcę kupić, a słyszałam że te dwa pierwsze mają lepsze opinie i najbardziej to między nimi nie umiem się zdecydować :/ Ćwiczę już miesiąc i efekty sa takie sobie, dlatego chcę trochę pomóc spalaczem, a czytałam o tym już sporo, dlatego patrzyłam na skład i te dwa nie mają chyba jakiegoś złego, ktoś je zażywał, ma swoje opinie o nich albo wie od znajomych? https://www.bodypak.pl/pl/spalacze-tluszczu/3647-7nutrition-jungle-girl-burner-120-kaps.html?uxf=topf https://www.bodypak.pl/pl/spalacze-tluszczu/2405-4-nutrition-cut-4-her-120-kaps.html?uxf=topf https://www.bodypak.pl/pl/spalacze-tluszczu/4703-biotech-mega-fat-burner-90-tabl.html

masakra, nie kupuj tej trucizny:O przecież odchudzanie jest tanie i naturalne, musisz tylko przysiąść na tyłku i rozplanować, a potem rozruszać tyłek i wcielić w życie. węgorza se jeszcze kup, to jest chciałam powiedziec tasiemca:O

Gość gość
Boże jak ja uwielbiam takie odpowiedzi :D Zwróć uwagę że to nie są spalacze dla facetów od których pikawa wysiądzie, tylko na bazie naturalnych składników ;) Wątpie żeby zielona herbata czy wyciąg ze skrzypu, mniszek lekarski, ekstrakt z czarnego pieprzu albo turnera diffusa (itd nie chce mi sie składów całych wymieniać) były truciznami haha, wiem sporo o tym ;) Już się odchudzałam 2 lata temu po gimnazjum bo na wskutek choroby leków miałam 10kg nadwagi więc z pierwszym intenstywnym kontaktem z ćwiczeniami zrzuciłam to w 3 miesiące, i rozmawiałam z trenerem na siłowni gdzie chodzę mówiłam jaka jest sytuacja, że drugi raz chcialabym schudnac z 5-8kg ale cwicze 1,5miesiaca i w kg maly spadek jedynie co to troszke w cm sie rusyzło to polecił mi spalacz jako DODATEK DO DIETY a nie magiczny lek ;) Wiec nie jestem glupia 15latka ktora liczy ze kupi cos za 40zl i odwali to za nią całą robote, chce to kupic i w 1,5-2 miesiace osiagnac cel, nie bede brala tego caly czas tylko na poczatek 1 opakowanie zeby pobudzilo orgaznim, wiem jak to działa dużo się nasłyszałam i oczytałam, dlatego nie chce kupować byle czego za 50zł nabrać sie tabletek i nic, tylko coś z mieszanką gotową naturalnych składnikó za taką cene jaką mają te spalacze ok 100zł

Gość ulka78
Moim zdaniem nie warto używać spalaczy tłuszczu, wystarczy po prostu pić herbatę na trawienie http://www.herbapol.com.pl/produkt/age-45 , dzięki czemu nie będzie odkładać nam się tyle tłuszczu i nie będzie trzeba spalaczy.

Gość Dariaa39
Ja zdecydowanie polecam Thermo Speed od firmy Olimp. Sprawdzałam go już kilka razy i za każdym razem udawało mi się osiągnąć moją idealną wagę z minimalnym wysiłkiem

Gość Aleksandra K
Polecam Ci spalacz, który u mnie dał najlepsze efekty - thermo speed extreme. Za pierwszym razem podkradłam chłopakowi z jego suplementacji - mega efekty - dużo więcej energii na treningu i dzięki temu dużo efektywniejszy wysiłek. Teraz czuję też skutki nakręcenia metabolizmu - nawet przy niewielkim deficycie kalorii jestem w stanie zrzucić kilka kilogramów po zimie :)

Gość kobitka po 40
Jestem po 40,schudłam 10kg.Trzeba jeść co 3-4 godziny, małe porcje. Zminimalizować ziemniaki,pieczywo (na kolację nie! ),zrezygnować z żółtych serów, wędlin i bardzo ograniczyć mięso (tylko chude) .Ponadto trzeba jeść dużo warzyw,owoce między posiłkami (tylko do południa) .Starać się nie łączyć węglowodanów z białkami. A jeśli chodzi o ruch to po prostu ścierka w rękę i sprzątamy, odkurzamy, polerujemy, no i jakiś suplement, ale zdrowy też nie zaszkodzi, ja miałam IQgreen.

Gość Marikka32
Therm line fast świetnie działa. Ja nic nie robie poza ograniczeniem słodyczy i dorzuceniem tego suplementu - 6,5 kg w miesiąc w dół :D

Ja ci polecam: Fat Burner SFD, daje efekty,nie jest drogi- a ja i moje koleżanki z siłki zadowolone :)

Gość gość
jungle girl burner to ściema-nie polecam