Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się ze mną stało?

Polecane posty

Gość gość

Miałam trochę zawirowań w życiu, kłopotów.Ostatnie lata żyłam w totalnym celibacie, zero imprez,młodzieńczego zycia itd. Prawie jak w zakonie tylko Na wolności.z wyboru. powiem wam coś dziwnego.Wszystko jakby straciło smak,nie jest tak intensywne jak poprzednio... Wszystko wydaje się być takie jałowe, na wszystko jestem obojętna bądź ekscytacja(ew.inne uczucia)która się pojawia trwa chwilę i kończy szybciej niz pojawila Do niczego się nie przywiązuje ,nie potrafie.Nawet w okres nie szaleje.Moze to nie psychika a hormony sie ustabilizowaly?

Gość gość
Wszystko fajnie, znaczy nie fajnie.. ale nie napisałaś ile masz lat, bo jesli przed 30-stką i bezdzietna- to kup sobie kota, pomaluj paznokcie i nie rób jaj. Ludzie maja wieksze zmartwienia..

Gość gość
23. Kazdy mierzy wg siebie ale glupio mowic, że to co dla nas nie ma znaczenia nie jest problemem dla innej osoby.Ja czuje się wyprana z uczuć,emocji,jakas zaburzona i utrudnia mi to codzienna egzystencję na tyle, że myślę o najgorszym .Żadne zabiegi spa nie pomagają.

Gość Mariusz człowiek nie człowiek
Lecz sie na głowe. To albo sie zabij. Druga opcja 100% gwarancji zadowolenia. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Ok,ale jak Ty zdasz relację ze swojego leczenia.Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Masz jakieś pasje?

Gość gość
Mam , ale są słabe. Tzn lubie jak mnie dymają w trzech, to pasja , jak myslisz ?

Gość gość
Polecam wizytę na oddziale onkologicznym dla dzieci. Szybko przejdą ci głupawe "cierpienia".

Gość gość
jak ma depresje to na pewno ta wizyta na oddziale onkologicznym postawi ją na nogi

Gość gość
Jaką depresję, zwykłe babskie narzekactwo.

Gość gość
to przesilenie jesienno zimowe musisz jakos przetrwac do maja wtedy wszystko nabierze nowych barw :) i zycie stanie sie piekne, radosne, kolorowe :)