Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwać zaręczyny? ?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze doba niezbyt długo raptem pół roku. Miesiąc temu on się oświadczył a ja powiedziałam tam. Teraz myślę o tym i szczerze nie wyobrażam sobie życia z tym mężczyzną. On mnie irytuje, męczy mnie jego obecność w moim życiu wręcz mi on przeszkadza. Co dalej robić ?? Oddać pierścionek i powiedzieć ze to koniec komuś kto aż tak kocha ....

Gość gość
hcę szczerze mówiąc oddawać mu tego pierścionka. ładny jest i drogocenny. co robić? bo jego nie chcę! może mu podłoże coś do kieszeni i oskarże go o kradzież i w ramach rekompensaty i przeprosin zachowam pierścionek? co o tym myślicie?

Gość gość
To wyżej to podszyw

Gość kiwi221
Jesteś chyba bezdennie głupia i bez honoru.Jeśli już teraz ci z nim zle to potem lepiej nie będzie .Pierścionek trzeba oddać i szczerze powiedzieć ,że np.zbyt pochopnie podjęłaś decyzję,że nie jesteś na to gotowa.Lepiej teraz zranić go zerwaniem zaręczyn niż ciągnąć tę farsę. Pomysł z ukradzionym pierścionkiem jest beznadziejny i pozbawi cię godności i honoru

Gość gość
Nie jestes dziewica pewnie, to juz cie na stale nikt nie bedzie chcial. Rob jak uwazasz.

Gość gość
nie byłam dziewicą już wtedy , gdy się z nim zaręczyłam. a pierścionka nie oddam. zbyt drogi jest.

Gość gość
13:33 i wolnosci. :)

Gość gość
To wyżej to podszyw xxxx no kuźźźwa nie domyśliłem się

Gość gość
13:36 no to ja bym cie nie chcial.

Gość gość
Tak, bo i tak sie rozejdziecie

Gość gość
co za patola znalem kiedyś taka szmate facet jej dal pierścionek ona go olala i a pierścionek sprzedala tylko dzieciak został patologia do dzis

Gość gość
Kurna czemu się ludzie czepiacie tego pierscionka. Oddam pierścionek = odejście od narzeczonego. Tu nie chodzi o ten głupi brylant ale o uczucia jakimi go darze a ja nie czuję miłości kiedyś tak mi się wydawało ale ja chyba nie potrafię kochać:(

Gość gość
Boje się strasznie jego reakcji widzę w nim tylko przyjaciela, cudownego przyjaciela. Zanim się zwiazalismy byliśmy przyjaciółmi to ja chciałam czegoś więcej a z czasem on się bardzo silnie zakochał. Czuje teraz że źle zrobiłam to nie tak miało być :(

Gość gość
Nie wiem ci robić? Może jeszcze się wstrzymać z decyzją? Może zdążę go pokochać?