Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaden facet nie potrafi powiedzieć kobiecie"nie podobasz mi sie, nie pociagasz"

Polecane posty

Gość gość

Żaden.Ale nadal nie wiem czemu. Przykladowo. Randki, potem seks. I facet olewa i milczy. Cos poszlo nie tak. Mysle ze chodzi o wygląd nago i seks. Nie był taki jak chciał.Albo kobieta go jednak nie pociąga, mało seksowna nago, w lozku. Który facet powie i doprowadzi kobiete do lez mowiac"brzydko wyglądasz nago, nie pociągasz mnie " Żaden. Oni wola milczeć niż powiedzieć prawde. Prawda was dobije. DOmysl się sama kobieto,ze cos jest z tobą nie tak. I co z tego,ze wcześniej był czuły i fajny. Decyduje jednak nagość i seks

Gość gość
Jeśli brzydko wyglądasz nago to w ubraniu tez nie najlepiej :-P

Gość gość
A co jest z Tobą nie tak nago? Niektórzy stosuja sztuczki by zaciągnąć do łóżka a jak się uda to zwiewaja i tu po prostu albo mu się całościowo nie podobasz, albo z charakteru, albo to taki typ, że ruucha na potęgę i szuka następnej.

Gość gość
A po co ma mowic? Nikt nie chce sie tlumaczyc, a milczenie to tez odpowiedz. Ja bym tez facetowi nie mowila ze jest do niczego, albo brzydki i td.

Gość gość
A mnie niektorzy mówią :P że wyglądam dojrzałej niż na zdjęciach. To ja przed deserem mowię ze muszę iść do toalety i już nie wracam . Zostają sami ze swoim idealnym wyobrażeniem kobiety i rachunkiem . To stulejarze , którzy udawali normalnych online :P

Gość gość
Jak oszukujesz, dając specjalnie wykadrowane albo przyciemniane zdjęcia, to jesteś zwykłą oszustką. A to wychodzenie to już całkowity brak klasy. Nikt nie chciałby się umawiać z taką wieśniarą.

Gość gość
17:18 C***j ci w doope stoolejarzu :P Dziewczyna dobrze robi. Ojejku przyciemniane zdjecia , cos strasznego, szkoda , ze ty tego nie robisz :D

Gość gość
17:18 A to dziwne , bo jakos chca sie umawiac i umawiaja.... Po ich tekscie moglabym wstac i wyjsc , ale wole zrobic ich w c***ja przed koncem :P w czasie randki ukradkiem robie im zdjecie i nabijam sie z nich ze znajomymi.

Gość gość
No to dobrze , ze ci faceci jej cos wytykajacy sami sa piekni , mlodzi i ubrani u Armaniego :D i nie wiesniaki :P wiesniak robi takie kwasy zamiast wyjsc lub wysiedziec przez godzine bez chamowy i wiecej sie nie umowic.

Gość gość
Jeśli myslisz, ze wszyscy faceci sa tak płytcy, ze tylko seks sie dla nich liczy to się mylisz ;) Jeśli chodzi tylko o seks to laska wystarczy na jeden raz i do widzenia. No, maksymalnie na kilka razy. Żeby relacja przetrwała dłużej, potrzebne jest jednak coś więcej niż fajne cycki i tyłek bo lasek z tylko takimi atutami jest pełno

Gość gość
Zreszta sam pociag seksualny, owszem jest wazny. Ale jest tez wiele innych płaszczyzn, którymi mozesz zaimponować facetowi. to absolutna bzdura, że oni zakoc***a się w słodkich, głupich idiotkach. Faceci cenią też inteligencję i osobowość u kobiety. Jeśli tego nie masz to szybko się znudzisz po jednym numerku, albo jeśli jestes ładna to po kilku. Ale facet nie zakocha się w samej Twojej urodzie. Uroda tez jest ważna dla pierwszego wrażenia, zauroczenia. Jak to się mówi wyglądem można przyciagnąć, a charakterem zatrzymać

Gość Absolutna 123
Charakterem? Troszkę to mylne pojęcie. Po prostu jeśli kobieta jest ładna, ale za łatwa, to się i tak szybko znudzi... Ładnych jest przecież dużo. A jak jest trudna do zdobycia, to znaczy, że się ceni, bo jest wartościowa i byle kto jej nie będzie miał. :)

Gość gość
Trudną do zdobycia to raz, bo wtedy tak jak napisałaś się ceni i facet mysli, że warto o taką zabiegać. To jak np. z drogimi ciuchami, mimo wszystko jeśli są markowe i drogie to niektórzy zapłacą za nie więcej niż są warte. A po drugie nadal uważam, że charakter jest też bardzo ważny. czy jest z tą kobieta tak zwyczajnie o czym pogadać, czy jest inteligentna, czy interesuje się facetem, wspiera go, czy on się czuje potrzebny jako facet itd.

Gość gość
No ja mojemu facetowi ostatnio powiedziałam"jak Ci się nie podobam to powiedz to,nie marnuj moich lat , spakuję się i odejdę do kogoś komu się spodobam"-od razu zmiękła mu rura :P

Gość gość
Bo jak facet uzna nawet ładna laskę za głupiutką, albo nie ma z nia wspólnych tematów, albo nawet jak pozornie wszystko jest ok, ale nie ma " tego czegoś", tej chemii, to nie ma to szans na dłuższe przetrwanie niż miesiąc czy dwa. Nie ma, bo sam seks jest łatwo dostepny w tych czasah, szczególnie dla facetów i oni sie nie zakoc***a przez seks. A u nas kobiet jest troszkę inaczej, u nasz czesto własnie potrzeba uczucia dla seksu

Gość gość
Poza tym dziwicie się, ze facet sie może wycofać... Chyba szczegolnie na poczatku znajomości jest to dość normalne, dopiero sie poznajecie i on "sprawdza" czy mu odpowiadacie czy nie (zresztą wy macie takie samo prawo, to dzial w dwie strony) i jeśli cos z charakteru sie mu nie spodoba to rezygnuje. nJeśli chodzi o wygląd to gdybyście się mu wcale nie spodobaly fizycznie nawet nie było żadnej próby kontaktu, czy spotkania