Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zininka

Czy dobrze postąpiłam?

Polecane posty

Gość zininka

Mój chłopak był o mnie strasznie, a nawet chorobliwie zazdrosny o moją przyjaciółke,z która nie mam kontaktu takiego jak kiedyś. Coś w nim tknęło i zabronił mi sie z nią spotykać. Dodam , że ja też byłąm zazdrosna o dziewczyne z ktora kiedys cos go łączyło i pisali ze sobą duzo. Obiecal mi kiedys ze nie bedzie z nia mial kontaktu, ale okazalo sie pozniej ze ten kontakt mial ale to ukrywał przede mną. Wtedy zablokował ją na facebooku, by pokazać ze nie jest dla niego ważna. Przy ostatniej kłótni o moja przyjaciolke oczywisice, z ktora zabronil mi pisac i sie spotykac bo jak bym sie z nia spotkala to on by sie spotkal z tamta laską, zerwałam z nim. Stwierdził pozniej ze to jest bezsensu takie zakazywanie i dał mi propozycje abymśmy sobie niczego nie zabraniali. On odblokuje tamtą dziewczyne a ja będe mogła robić co chce. Ja sie zgodziłam. Problem w tym, ze sie niepokoje bo boje sie ze bedzie znowu taka sytuacja ze bedzie z nia flirtował.. kocham go, i on mnie też, bo mówił ze nie daje sobie rady beze mnie.. ale boje sie ze mnie zrani. Ona do niego przyszła kiedyś do pracy go odiwedić kiedy ja też akurat byłam, to widziałam. Nie wiem czy to juz u mnie tez jest chorobliwa zazdrość i przesadzam? Może lepiej było to zakończyć od razu?

Gość gość
jesli to tylko nic nieznaczaca kolezanka to dlaczego ceni ja bardziej niz milosc do ciebie? rozumiem spotykanie sie w grupie przyjaciół ale sam na sam w pracy i pisać w tajemnicy przed toba?