Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sami klamcy

Polecane posty

Gość gość

Jestem zalamana. Siedze i placze...Czuje sie jak skonczona idiotka. Wlasnie dowiedzialam sie ,ze kolejny facet mnie totalnie oklamuje..ma rowniez inne (po 4 miesiacach znajomosci). ZAWSZE na takich trafiam....wydaja sie byc calkowicie roznie, ale koniec koncow wychodzi zawsze na to samo- maja inne partnerki lub roochaja co tylko moga. Wiem ze duzo jest dobrych facetow, tylko ze ja ZAWSZE trafiam na takich, wiec musi to byc cos ze mna. Podswiadomie takich wybieram. Co jest ze mna nie tak? Dodam, ze nie jestem mloda dziewczyna, mam 34 lata

Gość gość
Przypominasz mi moją znajomą, którzy "rzuca" się na faceta, wierzy we wszystko, co on powie, bo "on taki dobry", lekceważy dzwonki alarmowe, nieścisłości w opowieściach, przy każdym facecie wsadza rozum do zamrażarki, i działa tylko emocjami. A na koniec, kiedy kolejny facet ją oszukał, znajoma dostaje bojowego ducha i przypomina sobie o godności i honorze. Mówię jej za każdym razem, by sprawdzała faceta , weryfikowała go i jego bajki, i każdą wątpliwość dobrze przeanalizowala. Tak, tak, masz rację... I znowu to samo. Mówię jej, by zapisała się do biura matrymonialnego, a ona z uporem maniaka odpowiada i pisze z kolejnym duupkiem z Sympatii. A ja po raz kolejny wysluchuję potem tego samego. Że był taki dooobry, taki miiiły, a okazał się kłamcą, oszustem. Jeden raz- to błąd. Więcej niź jeden- to głupota.