Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o testerkach wierności ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, ze z mezem jestem juz dłuższy czas znamy sie juz od czasów liceum, a małżeństwem jesteśmy od 13 lat, mamy dwoje dzieci, wiadomo przez obowiazki i dlugi staż wkradla sie rutyna, juz tak nie okazujemy sobie uczuć, wiec to chyba najlepszy moment, żeby sprawdzić męża, czy poleci na jakas młodsza ode mnie i ladniejsza. W Internecie jest pelno takich ogłoszeń. Kusi mnie by skorzystać z usług jakies mlodej kobiety. Co o tym sądzicie ? Pomysl wpadł mi bo wlasnie w tym momencie często sa zdrady

Gość gość
Głupi pomysł, igrasz z ogniem :O

Gość gość
Ja osobiście mam "ale" do takich metod. Jeśli testerka jest rzeczywiście fajna, umiejętnie podejdzie faceta, oczaruje sobą (a przecież to będzie jej celem) to czy w pełni winić potem faceta jeśli babka mu się spodoba i sprawi że on poczuł się przy niej wyjątkowo? Człowiek to człowiek, jak ktoś usilnie będzie go podrywał to może w końcu ulec. Pytanie co dokładnie taka testerka robi.

Gość gość
Kolejna obronczyni facetow.Żonaty facet będzie w 100% winny, chyba że jest upośledzony to wiadomo ze nie.

Gość gość
Pewnie chcesz by uległ bo Ci się znudził. Byłby powód do zmiany;)

Gość gość
Od razu obrończyni. Jak w związku rutyna, mąż już dawno miłego słowa nie powiedział, sporo lat minęło a tu zjawia się przystojniak który Cie uwodzi, komplementuje, jest Tobą oczarowany, patrzy jak nikt inny itp. itd to odpowiedz sobie sama jak to może się skończyć. Już widzę tę gonitwę myśli która może być początkiem lawiny.

Gość gość
21:53 A masz lepszy sposób na sprawdzenie czy facet jest mi wierny ? 21:54 Nam mogą się setki ludzi podobać, a tutaj ważne żeby nie ulec, jeżeli facet postanowi być wierny, to co by się tam nie działo, ulec nie powinien, po prostu powie, że ma żonę i dzieci i nie może/ 21:57 Chcę sprawdzić, czy jest mi wierny

Gość gośćmija
Ja skorzystałam z "pomocy" testerki w zeszłym roku, jak zaczynały się nasze rozmowy o dziecku, po ślubie jesteśmy już 10 lat, miałam wcześniej kilka podejrzeń, nic poważnego, tłumaczyłam to sobie moją przesadną zazdrością. No i jak pojawiły się plany powiększenia rodziny to chciał się upenić czy mogę na moim mężu polegać. Zdał egzamin na 100%, miałam na początku troche wyrzuty sumienia, że to zrobiłam ale nie żałuję, teraz jestem w 4 miesiącu ciąży, wiem że to nie jest żadna gwarancja, że będziemy dzięki jednemu testowi super szczęśliwi do końca życia, rożnie to się plecie, ale uspokoiłam się, wierzę, kocham, czekam na dziecko i jestem zadowolona z eksperymentu.

Gość gość
dziś przeciez to jest oczywiste, ze ja bedzie roochal, ale spokojna glowa, rozwodu nigdy nie wezmie ;)

Gość gość
21:53 a masz lepszy sposób na sprawdzenie czy facet jest mi wierny ? od razu to poznasz, ukrywanie tel i laptopa, małe kłamstawa, zamyslony, roztargniony 21:54 nam mogą się setki ludzi podobać, a tutaj ważne żeby nie ulec, jeżeli facet postanowi być wierny, to co by się tam nie działo, ulec nie powinien, po prostu powie, że ma żonę i dzieci i nie może/ no tak, powie i rozwodu nie wezmie, ale poroochac na bank sobie, nie badz naiwna, ze nie. jak sie nim nie zajmujesz to ulegnie w sexie na 100% 21:57 chcę sprawdzić, czy jest mi wierny jak nie widzialas zadnych zmian w zachowaniu to pewnie nadal jest wierny

Gość gość
Ja akurat należę do oddanych i lojalnych.Jeżeli ktoś by się przy mnie zaczął kręcić to odrzucilabym od razu.Nieważne czy bylby lepszy pod jakimś względem czy nie.

Gość gość
22:07 Czyli mogę wynajmować, nie widzisz w tym nic złego ?

Gość gośćmija
na pewno są osoby które uważają to za złe, ja wiem tyle że mnie to uspokoiło, utwierdziło w przekonaniu że chce mieć dziecko i są szanse że wychowa się ono w szczęśliwej rodzinie,

Gość gość
A jak poleci to co zrobisz?

Gość gość
22:22 To co robi każda dziewczyna zdradzona, wyrzucę go z domu i rozwód z jego winy.

Gość gość
Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie albo komuś się ufa albo nie, jeśli dopuszcza się takie testy to oznacza jedno - brak zaufania w tym związku. Smutne to.

Gość gość
A ty chcialabys byc tak przetestowana?

Gość gośćmija
właśnie tak sobie myślałam zanim się na test zdecydowałam jak bym ja się czuła w odwrotnej sytuacji... jestem pewna swojej wierności, przez te 10 lat nigdy nawet nie myśli o innym mi przez głowę nie przemknęły, a mam pracę taką, że facetów wokół mnie nie brakuje. Więc można mnie testować.

Gość gość
Jak mój facet wynajmię mi testera, to wybacz ja nie zamierzam lecieć. Ja jednak o rodzinie myślę