Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam straszny problem z oczami.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Wypowiem sie krotko o co codzi. Prosze nie obrazac mnie i wyzywac od pustych lal, bo nie w tym sek. Kazdy ma jakies kompleksy, a moje strasznie rzucaja sie w oczy... Mam okragla twarz, dosc pelne usta, nos dosc w moare zgrabny, a problem tkwi w oczach. Sa male, na dodatek lekko skosne. Wyglada to idiotycznie bez makijazu, w dodatku mam alergie i gdy mi spuchna, to wygladam nawet nie jak chinka, ale jak ktos uposledzony. Smiali sie ze mnie w szkole z powodu tych oczu. Mialam kompleks cale liceum, kladlam mega duzo ciemnego makijazu, co prawda optycznie nieco je powiekszyl, ale potem cala noc swedzialy mnie powieki, dochodzilo nawet do tego, ze w domu sie malowalam, bo wstydzilam pokazac sie bez makijazu. Czuje sie nieatrakcyjna, bo wygladam jakbym cierpiala na zespol Downa i moge byc odbierana podswiadomie jako mniej inteligentna. Dodatkowo ta wada przycmiewa jakiekolwiek zalety mojego wygladu... Nawet kilku chlopakow wymienialo jakies tam zalety, ze im sie podoba moja figura, wlosy, a co do oczu wypowiadali sie raczej negatywnie. Chcialabym unikac codziennego kladzenia tony makijazu, bo to jednak niszczy skore, a potem oczy mnie swedza, ale boje sie pokazywac przy ludziach inaczej, wstydze sie naprawde.... A gdy sie z kims zwiaze, to nawet bez makijazu sie noe pokaze? To okropna perspektywa. Wstydze sie tego bardzo i jestem nieszczesliwa, czuje sie gorsza. Czy sa jakies operacje na oczy, cos w stylu korekta powiek? Wie ktos cos na ten temat, prosze o pomoc :( jestem zalamana

Gość gość
Boże, myślałam że masz jakiś problem z widzeniem, a tu takie pierdoły :O Przedłuż sobie rzęsy na stałe, zrób permamentną kreskę. A na alergie kup krople, bierz jakieś tabletki.