Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada z brzydszym od męża

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest bardzo przystojny: wysoki, bardzo dobrze zbudowany, twarz też ma ładną, a mimo tego ostatnio zauroczyłam się brzydszym od niego facetem. Fantazjuję o seksie z nim mimo, że praktycznie nie ma szans aby coś między nami było. Dlaczego tak się stało?

Gość gość
Chemia

Gość gość
dziś to ja mam dokladnie to samo. A dokladnie: o wiele starszy, dość gruby, nie cwiczy, bankrut, zonaty, dzieciaty..jak mozna w kims takim sie k****a zauroczyc? a jednak..moj debilizm nie zna granic, czekam az motyle odfruną i pozniej sie posmieje sama z siebie ;)

Gość gość
dziś nie wiedziałam, ze moge zachowywac sie jak kretynka..mimo, ze mam rozum

Gość gość
1.13 bo twoj pewnie ma charakter do kitu.Wzrost to nie wszystko.

Gość gość
Św. Augustyn- zdrada to zabicie miłości.

Gość gość
Tamten facet też nie jest brzydki, ale po prostu mniej atrakcyjny od męża:mniej umięśniony, trochę brzydszy z twarzy. Ale ma za to przepiękny uśmiech i tak mu szczerze z oczu patrzy, ma miły głos, z początku mi się w ogóle nie podobał, a teraz bardzo.

Gość gość
dziś piekny usmiech i glos i uwielbiam gapic sie w jego dały..to samo u mnie :D

Gość gość
gość dziś Mój mąż jest bardzo przystojny: wysoki, bardzo dobrze zbudowany, twarz też ma ładną, a mimo tego ostatnio zauroczyłam się brzydszym od niego facetem. Fantazjuję o seksie z nim mimo, że praktycznie nie ma szans aby coś między nami było. Dlaczego tak się stało? x dlaczego nie ma szans?

Gość gość
gośc dziś Ale sie usmialam. Jestes genialna! Naprawde niewiele osob ma do siebie taki dystans zwlaszcza jak zakochanie pada na mozg. Pozdrawiam cie serdecznie. Chcialabym miec taka przyjaciolke jak Ty, widac ze mozna z toba swietnie pogadac.

Gość gość
dziś ale uwierz mi czasami nie jest mi do smiechu, jak tesknie bardzo za Nim..ale czasami nawale się winem i sobie gadam do siebie, czy mimo inteligencji mozna miec nierowno pod sufitem?. Jedna można, oto ja ;). Dzieki i pozdrawiam ;) Jak zdechna motyle to dam znac co i jak ;) pewnie to przezyje to podziele sie moimi spostrzeżeniami co do tego ;) ciao ;)

Gość gość
tym starym capem bankrutem mialbys byc ty kozojebco? :D

Gość gość
22:08 W naszym małżeństwie nie dzieje się najlepiej, kilka lat temu traktowałam męża jak dar z niebios, uważałam za najprzystojniejszego na świecie, po prostu bardzo go kochałam i bezgranicznie mu ufałam. Jednak on zaczął mnie uświadamiać, że ja nie jestem najlepsza dla niego, że podobają mu się inne, a ja nie jestem w jego typie. No i otworzyły mi się oczy na innych facetów, w jednym się nawet na rok zauroczyłam i ciągle myślę o zdradzie. Nie miałam odwagi iść z innym do łóżka, ale nie wiem co przyniesie przyszłość. Seks z mężem jest naprawdę super, do tego on jest przystojny, a jak widać to nie wystarczy.