Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu osoba pracujaca na pol etatu?

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada wasz podzial godzin w tygodniu. Codziennie od pon do pt na 4 h, czy moze w jedym tygodniu 2xpo 8h a w drugim 3xpo 8h? Jesli macie nadgodziny to jak sa placone?

Gość gość
Ja pracuję na pół etatu: 3 dni po 8 h w jednym tygodniu i 2 dni po 8 h w drugim. To jest kwestia do ustalenia z pracodawcą.

Gość gość
Dzieki za odpowiedz, czy rodzaj pracy, ktora wykonujesz moze byc robiony 2 do 3 razy w tyg. a nie np codziennie chocby na te 4h? Myslalas o pracy 2xpo 10h? Chcialabym pozniej szukac innej pracy na pol etatu, czy w takim przypadku musialabym informowac 2 pracodawcow?

Gość gość
Kuzyn pracuje jako kurier codziennie po 4h.

Gość gość
pracuje 4h dziennie i w domu. Mam byc dostepna 10-14. Tyle ze jak mam jakies spotkanie na miescie albo b.duzo pracy to siedze do oporu. Nie szukam dodatkowego etatu. Czasami dorabiam sobie wieczorami-ale to juz raczej z checi rozwoju a nie potrzeby finansowej, bo pensje, biorac ppd uwage fakt ze to 1/2 etatu, mam spoko.

Gość gość
Tak, może. Wolałam iść na cały dzień i potem mieć wolne niż codziennie na 4h i dzień rozbity. Można poszukać drugiego pół etatu, tylko problem w tym, czy dogadasz się co do godzin, tu i tu. Lepiej znaleźć po prostu cały etat w jednej pracy. Ja obecnie takiego szukam, bo pół etatu nie jest mi na rękę .

Gość gość
A ja woole po etatu niż siedzieć w pracy 8 h.Nie wytrzymałabym.

Gość gość
Ile zarabiacie na pol etatu i w jakiej branzy?

Gość gość
Ja miałam raz tylko pół etatu, 2x4 h i raz- 12 h, byłam takim pracownikiem od łatania dziur wieczorami i w weekendy, ale bardzo mi to pasowało, mogłam pracować nawet przy małym dziecku, a nie odczuwało ono za bardzo mojej nieobecności bo był tatuś, łatwo było zgrać się z mężem.

Gość gość
mi zaproponowano 2800 brutto przy 40h tyg. Na pol etatu wychodziloby 1 tys zl na reke - praca asystentki w malej firmie. Bralybyscie taka prace ? miasto ponizej 100tys mieszkancow.