Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sklep z odzieżą

Polecane posty

Gość gość

Jak reklamowac sklep internetowy? Prowadze sklep od 5 lat, sredni zysk ok 4tys. Ilosc produktow ok 400 średnia ceny ok 90 zl. Ok 5000 stalych klientow, 2000 nowych srednio ok 10 nowych co miesiac. Mam dobrego dostawcę odziezy z hurtownia worldoffers dzialam od 2 lat wiec mam stalego dostawcę. Ludzie sie interesuja produktami kupuja zazwyczaj odziez damska ale chce sie rozwijac szybciej, jak to zrobic? Macie jakies pomysly na forme reklamy karty podarunkowe dla znajomych malo skuteczne wiecej kosztuja same karty niz zysk z tych polecen, ulotki strata kasy i nawet nie mam jak ich rozdac musialbym jezdzic po polsce, reklama na duzych portalach strasznie kosztowne juz wydaje ok 2 tys miesiecznie na to... Instagram nie wiem jak prowadzić fb slabo wiecej gapiow i pytajacych niz zainteresowanych... Nie moge przekroczyc magicznej liczby 4 tys zl miesiecznie macie jakies pomysly???

Gość gość
Moze jakies rabaty zrob np ile lat tyle%

Gość martasroka
Reklama w sieci jest skuteczna, sklep warto pozycjonować oraz dbać o obecność w mediach społecznościowych. Sprawdźcie sobie https://serwersms.pl to platforma do komunikacji SMS, system jest łatwy w obsłudze, daje dużo możliwości. Firma daje do wyboru różne pakiety, prowadzą badania dotyczące komunikacji sms.

Wszystko czego potrzebuje firma, aby się zaopatrzyć w fajne i przydatne przede wszystkim gadżety, znajdziesz na stronie taniegadzety.pl duży wybór, pakiety dostosowane do potrzeb i małych i dużych firm, osobiście polecam

Gość gość
Jak sklep odzieżowy to tylko firma www.gecko.pl. W tym sklepie można kupić bardzo dużo rzeczy potrzebnych do sklepu odzieżowego takich jak : metkownice, łączniki, zawieszki.